GRAZIA Седмичен хороскоп: 6-12 декември

Очертават се страхотни седем дни за всички представители на зодия Козирог, Рибите е добре да са внимателни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2021

Фотография: Pexels

ОВЕН Ако почувствате порива да бъдете откровени с близките си хора в рамките на тази седмица, направете го. Не прикривайте емоциите, не опитвайте да хвърляте всичко зад гърба си. Това е първата и основна стъпка в постигането на душевния мир.

ТЕЛЕЦ Мислете различно, ако искате нещата да се случат по различен начин. Това е простата истина. Стратегиите и вижданията от миналото нямат място в настоящето и вие го знаете. Защо тогава продължавате да гледате в грешната посока? 

БЛИЗНАЦИ Твърдите, че сте искрени, но дали е така? Марс и Юпитер ще ви дадат възможност да се докажете, но не забравяйте, че понякога да стоите извън светлината на прожекторите не е чак толкова лошо. Така де, поне опитайте.

57

РАК Връзката с партньора ви се движи към неизвестното и това, разбира се, ви плаши. Обичате да сте подготвени, да гледате в перспектива и да знаете, че държите всичко под контрол. Помнете обаче, че когато и човекът срещу вас го иска, възможният изход е само един.

ЛЪВ Още във вторник ще се наложи да слезете на земята и да загърбите егото и самоувереността си. Не защото останалите няма да ги оценят, а защото самите вие ще промените гледната си точка към света. Не усложнявайте вече сложни ситуации.

57

ДЕВА В средата на седмицата бъдете изключително внимателни. По-внимателни, от когато и да било. С думите, действията си и с всичко друго, което може да нарани хората около вас. Може да не виждате къде е проблемът, но това не означава, че той не съществува.

ВЕЗНИ Споделете чувствата си открито, Везни! Не търсете причини за необясними ситуации и правете това, което ви казва сърцето. Ако има проблем в любовните ви взаимоотношения, подходете с разбиране и се опитайте да го разрешите. Отговорността е ваша.

СКОРПИОН Факт. Не е лесно да се разберете с всички, но и не трябва. Спрете да търсите одобрение и признание, когато нямате нужда от тях. Справяте се достатъчно добре и имате пълния възможен потенциал да вървите напред. Четвъртък е ден за равносметка.

СТРЕЛЕЦ Факт е, че имате различни разбирания за финансова сигурност и независимост в сравнение с доста други хора, но наистина опитайте да помислите за баланс. Звездите казват, че не е задължително да се случва на всяка цена, но е препоръчително, ако искате да не полудеете.

57

КОЗИРОГ Ако има знак от зодиака, за който тази седмица ще е прекрасна, това сте вие! Поемайки стопроцентова отговорност за случващото се на работното място, вие просто ще блестите ярко и ще изпарите всяко останало съмнение за това кои сте и какво всъщност можете.

ВОДОЛЕЙ Ако усетите, че преживявате някаква криза, знайте, че тя е временна. Временна, но и знак от съдбата, че не е лоша идея да промените начина си на живот. Ще бъде трудно да започнете съвсем отначало, но не и ако имате правилните хора до себе си.

РИБИ Какво се случва в романтичен план, скъпи Риби? Дали не прекалявате с вглъбяването в елементарни проблеми и по този начин не дразните човека до себе си? Бъдете откровени в сряда, защото иначе може да няма връщане назад. Звучи отвратително, но е вярно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA