Yoga wear, made with care

"Когато си тук и сега, вибрираш с Истината. Само тогава твориш от сърцето и цялата Вселена те подкрепя."

Велина Василева
Велина Василева 16 декември 2021

Нели Насева е основател и съсобственик на верига студиа Yoga Vibe и платформата за здраве Yoga Vibe Online. Работи повече от 15 години като корпоративен адвокат, близо толкова продължава и интересът й към духовните и медитативни практики. Тя е високоакредитиран преподавател по йога, класовете й са забавни, а целта й е да прави всеки на постелката щастлив и осъзнат за собственото си тяло и вътрешния си свят.

Вдъхновява се както от физическия напредък на своите ученици, така и от духовното им израстване. Освен с класове, обучения и семинари, тя е позната и като ментор в най-голямата в България програма за сертифициране на бъдещи инструктори по йога и медитация към Yoga Alliance. От тази година Нели е собственик на марката български йога дрехи и аксесоари Omnitom, както и на козметичния бранд 11 Moons, който предлага натурални етерични бленди за женско хормонално здраве.

57

"Когато си тук и сега, вибрираш с Истината. Това организира всичко около и вътре в теб по най-правилния начин, за да останеш верен на себе си, да живееш себе си. Само тогава си способен да твориш от сърцето си и цялата Вселена да те подкрепя." И ето, Вселената така размърда частичките си под формата на хора и обстоятелства, че един от най-популярните брандове за йога облекла ще заживее нов живот чрез ума и сърцето на Нели.

57

НОВИЯТ УЮТЕН „ДОМ" НА OMNITOM

Omnitom се преражда и заживява в България. Смисълът и идеята на марката обаче не се „местят". Остава вярна на себе си, защото йога дрехите не са просто дрехи. Когато практикуваме йога, ставаме едно с „храма" – нашето тяло. Omnitom има мисията да се грижи за „храма". Да се усещаме свободни, да изживяваме и почитаме красотата на телата си, защото слаби или пълни, високи или ниски, всички сме несъвършени, но сме винаги красиви – жени!

„Душата ти да е в мир, тялото ти да е свободно, а ти да осъзнаваш красотата на всичко това – най-съвършеното усещане за една жена, докато е на йога постелката. Omnitom постига точно това. Искаме с тези облекла да дадем на практикуващите дами самочувствие, удобство, свобода и усещане, че са красиви тук и сега."

57

С ГРИЖА ЗА ТЕЛАТА

Практикуването на йога е танц на всяка наша клетка под ритъма на дъха ни. Omnitom ни облича за този танц с грижа към материите – дрехите са изработени от чист памук, за да се чувстваме максимално комфортно. Цветовете са различни за всеки вкус, а моделите – разпознаваеми със собствен почерк. Елегантното и изчистено ново лого напомня на памуково цвете, а петте окръжности символизират петте йога коши, или фините обвивки на тялото. Така нежно брандирани, йога дрехите Omnitom ни напомниха на цитат, чийто автор е неизвестен, но толкова поетичен и прозорлив: „Доказателството, че съществува Господ, са цветята. Може ли хаосът да създаде нещо толкова перфектно?".

57

ОТГОВОРНО ПРОИЗВОДСТВО

Марката се отличава с още нещо. Отговорността в процеса на производство. За разлика от големите брандове за йога облекла, Omnitom поверява производството на местни шивачи, които влагат изключително старание. Нели не нарича тези хора „човешки ресурс", нарича ги колеги, приятели, защото човекът не е ресурс, а уникална Вселена и всички сме тук, за да обменяме енергия и да се подкрепяме.

„Omnitom се ражда от талантливите ръце на родни шивачи. Това е важно за нас, тъй като всяка стъпка в производството е чиста и устремена да е в помощ на някого. Така дрехите носят енергията на грижата – както за тези, които ще ги облечем, така и за тези, които ни помагат за това. Затова е и такъв слоганът на марката: „Yoga wear made with care".

57

ДРЕХИ С КАУЗА

Omnitom оставя следа. Нели добре знае какво е баланс. Не можеш да вземаш, без да дадеш. Затова брандът оттук нататък ще служи на различни благотворителни каузи, като в тях ще се влага процент от продажбите. Съвсем скоро очакваме да разберем коя ще е първата кауза на Omnitom, както сме нетърпеливи да видим новия онлайн магазин, който освен дрехи ще предлага още постелки и други любопитни йога аксесоари.

Но едно е сигурно – така, както заобичахме Yoga Vibe, ще заобичаме и Omnitom. Защото те си приличат – създадени с любов, вкус и много професионализъм от Нели в името на нейната голяма любов – йога.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA