GRAZIA Седмичен хороскоп: 3-9 януари

Истината е, че първите дни от новата година носят важни отговори и още по-важни равносметки.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2022

ОВЕН Потърсете отговор на въпроса защо емоциите често намират място в работната среда. Дават ли ви възможност да се издигнете до позицията, за която мечтаете от дълго време или точно обратното? Ще се наложи да положите усилия и да проявите търпение.

ТЕЛЕЦ Мислете различно, ако искате нещата да се случат по различен начин. В сряда ще се събудите с нова перспектива по отношение на приятелството и любовта. Знаем, че се доверявате рядко, но когато срещнете правилните хора, трябва да го направите.

БЛИЗНАЦИ Споделете всичко, което ви притеснява. Дори да се правите, че целият ви живот е перфектен, отлично знаете, че истината е далеч. Добре е до края на седмицата да осъзнаете какво искате от партньора до вас. Попитайте го същото.

57

РАК Началото на седмицата е идеален момент да погледнете от другата гледна точка. Това важи както за работните, така и за романтичните ви взаимоотношения. Ако искате останалите да ви разберат, разберете ги и вие. Няма друг начин.

ЛЪВ Често се случва да имате цели и стратегии за постигането им. Колко от тях са се оказали успешни и колко от тях - провал? Вглеждайте се в детайлите и не забравяйте, че дори нещата невинаги да се случват според вашите представи за тях, Вселената оценява усилията.

57

ДЕВА Изберете уязвимостта пред сигурността. Поемете рисковете, от които се страхувате, защото така ще срещнете хора, готови да бъдат до вас. Проявете емпатия в личен план, защото партньорът ви често се оказва на второ място. И вие не бихте били доволни.

ВЕЗНИ Свържете се с хората, които ви карат да се чувствате в безопасност и носят усещането за дома. Често бягате от него, но в крайна сметка винаги ви липсва. Защо отричате очевидното? Ще е трудно да спрете да го правите. Сряда е добър ден за равносметка.

СКОРПИОН Чувствате се достатъчно уверени да комуникирате с останалите и през целия януари ще бъде така. Първият месец от годината е пълен с възможности да осъществите мечтите си в дългосрочен план, но не и преди да си отговорите на важните житейски въпроси.

СТРЕЛЕЦ Стойте на земята. Мислете, преди да реагирате. Не действайте импулсивно. Склонни сте да го правите, но в малко от случаите имате полза от това. Може би не е лоша идея да преосмислите ценностната си система. Близките ви ще го оценят.

57

КОЗИРОГ За вас месецът започва със специално отношение към романтиката. От доста време насам търсите човек за сърцето си, четвъртък е денят да се огледате наоколо. Ако вече сте във връзка, постарайте се да не остават нерешени проблеми. Могат да ви изиграят лоша шега.

ВОДОЛЕЙ Пуснете миналото. Оставете го назад и престанете да сравнявате абсолютно всичко и всички с досегашните ви преживявания. Имате нужда от нежност и състрадание. Кой ли е способен да ви я даде? Може би тепърва ще го срещнете.

РИБИ Подкрепата на приятелите ви означава много. Дали обаче те получават същото от вас? Постарайте се отговорът да бъде "да", защото иначе сте склонни да ги загубите. Чудесно е, че приоритизирате любовта, но не е задължително тя да бъде основният ви фокус.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA