GRAZIA Седмичен хороскоп: 24-30 януари

Страхотна седмица за Водолеите, много любовна за Везните и интересна такава за всички родени под знака на Скорпион.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2022

ОВЕН Проявявайте любопитство, но не прекрачвайте границите, които останалите са поставили в живота си. Обикновено се впускате в решаването на чужди проблеми, още преди да сте разрешили своите. Има ли нещо, което ви притеснява?

ТЕЛЕЦ Въпреки че се представяте като авантюристична натура, неизвестното ви плаши и буквално няма начин да промените тази гледна точка. Опитайте обаче да я сведете до минимум и да осъзнаете, че понякога е по-добре да не знаеш, отколкото да знаеш всичко.

БЛИЗНАЦИ Непрекъснато търсите хора и партньори, на които можете да се доверите. Какво ще стане, ако звездите ви покажат, че вече сте ги открили? Единствено опитайте да изчистите недоразуменията и да премахнете излишните усложнения. Ще бъде по-добре за всички.

57

РАК Марс ви кара да осъзнаете, че противоположностите се привличат. Колкото и странно да звучи това, може би е перспектива, която не е лошо да адаптирате спрямо собствените си виждания за света. В понеделник проявете интерес към живота на близките си. Винаги го оценяват.

ЛЪВ Колко цели сте си поставили в момента? Най-вероятно повече, отколкото всъщност може да носите наведнъж. Звездите ви показват, че понякога малките крачки означават повече и категорично не ви представят в лоша светлина. Даже напротив.

57

ДЕВА Несигурността продължава да е голям проблем, който ви пречи да изразите ясно емоциите си. Хората в обкръжението ви често остават с впечатлението, че нищо не може да ви събори, но вие отлично знаете, че е точно обратното. Може би е време да помислите за промяна.

ВЕЗНИ Тази седмица за вас е изцяло посветена на любовта! В началото ѝ ще е добре да изясните чувствата с партньора си, за да продължите напред с романтиката като приоритет. Говорете с човека срещу вас. Не поставяйте себе си в центъра през цялото време.

СКОРПИОН Говорете директно, но се опитвайте да слушате. Последните дни от януари провокират интересни диалози на работното място, които всъщност могат да се окажат ключови за бъдещето ви развитие там. Сряда е страхотен ден за вас!

СТРЕЛЕЦ Съжаляваме, че ще трябва да предадем думите на звездите така, но те просто искат да се приземите. Ясно е, че останалите ви ценят и уважават, но дали получават същото в замяна? Отговорете си на този въпрос, започвайки от случващото се в личен план.

57

КОЗИРОГ Пуснете се по течението. Може би не ви се струва като най-добрият съвет, но ретроградният Меркурий ви предизвиква да излезете от зоната си на комфорт. Вместо да планирате всяка своя крачка, оставете крачките да планират вас. Разбрахте ни.

ВОДОЛЕЙ Месецът на рождения ви ден започва с равносметка. Болката и проблемите от миналото категорично не трябва да намират място в нея. Възможно е отдавна забравени хора или случки да изплуват на повърхността, подминете ги възможно най-бързо.

РИБИ Има ли причина напоследък да се чувствате някак самотни? Не сте, но сякаш постоянно искате останалите да ви го доказват. В четвъртък ще получите приятна изненада от любим приятел. Върнете жеста. Уикендът ще започне и приключи със секс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA