GRAZIA Седмичен хороскоп: 11-17 април

Очаква ни интересна седмица, в която любовта и вълнуващите моменти категорично няма да липсват.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2022

ОВЕН Знаете, че животът често предлага различни сценарии. Подгответе се за най-добрия възможен. Както на работното място, където все пак ще се наложи да се докажете, така и в личен аспект, защото скоро май не сте били по-влюбени. Вярно ли е?

ТЕЛЕЦ Тази седмица ще се почувствате изненадващо свързани с най-добрите си приятели. Отделете време на пълноценните взаимоотношения помежду ви. Изгладете евентуални недоразумения и опитайте да осъзнаете, че компромисите са неизбежни.

БЛИЗНАЦИ Помислете какво искате да се случи с живота ви, не как точно ще го случите. По-голямата част от времето губите в излишни разсъждения, които съвсем спокойно може да пропуснете. Спомнете си, че моделите на поведение от миналото неслучайно отдавна са в него.

хороскоп

РАК Използвайте любопитството си, за да стигнете до вълнуващи нови възможности. Проявете креативност и любовта сама ще се появи в живота ви. Тя ли е основната ви цел в момента? В случай че отговорът е "да", не чакайте. Действайте.

ЛЪВ През по-голямата част от времето умело прикривате истинските си намерения и амбиции, с което подлъгвате дори близките си хора. Кажете на глас онова, което трябва да бъде казано. Останалото може да премълчите, но все пак поглеждайте зад гърба си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАЛКИТЕ УДОВОЛСТВИЯ НА ВСЕКИ ЗНАК ОТ ЗОДИАКА

хороскоп

ДЕВА Макар упорито да не го вярвате, противоположностите се привличат. Понякога до толкова голяма степен, че самите вие оставате изненадани от действията, които предприемате по отношение на любовта. Ако нещата във връзката ви са твърде еднообразни, значи сте готови за нейния край.

ВЕЗНИ Малките стъпки водят към големите резултати. С други думи, не се опитвайте да бъдете навсякъде и да правите всичко. Успехът в повечето случаи стига до тези, които работят упорито, а не до тези, които само твърдят, че го правят. #SorryNotSorry

СКОРПИОН Има ли конкретна причина да се сравняте с тези в близкото си обкръжение? Защо непрекъснато се фокусирате върху несъвършенствата, а не върху перфектните моменти? До четвъртък сами ще осъзнаете отговора на този въпрос. В петък ви очаква интересно обаждане.

СТРЕЛЕЦ От доста време насам криете емоциите си и не им позволявате да изплуват на повърхността. Това може да предизвика грандиозни проблеми в личните ви взаимоотношения и тотално да преобърне виждането ви за любов. В не чак толкова положителен смисъл.

хороскоп

КОЗИРОГ Няма как мечтите ви да се сбъдват, ако стоите на едно място. Намирате се в порочен кръг, излизането от който съвпада с излизането от зоната ви на комфорт. Щом покажете на Вселената, че сте отворени към нещо ново, тя също ще ви покаже различните си възможности.

ВОДОЛЕЙ Ако непрекъснато фиксирате вниманието си върху финансовата независимост, в един момент ще осъзнаете, че пропускате всичко останало. Струва ли си? А защо го правите? Имате ли мотив или просто се движите по течението? Май е последното.

РИБИ Когато Юпитер и Нептун се съберат заедно, транзитът помежду им предполага силна любов и искрен оптимизъм. Този път късметлиите сте точно вие, Риби! Използвайте началото на седмицата, за да правите големи крачки. Резултатите няма да закъснеят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA