Подредената градина е щастлива градина

Подберете мебелите в екстериора, за да постигнете индивидуалност и пълна хармония.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 юни 2023

Фотография: Unsplash.com

С настъпването на астрономическото лято всички се размечатахме да прекарваме повече време с приятели навън. Ако имате свой двор и градина, то вие сте късметлия.

Но и нашето външно пространство има нужда от грижа и внимание. И от хубава декорация, разбира се. За да можем да се насладим на чаша вино с книга в ръка, или пък да пием коктейли с приятели, ние се нуждаем от удобно местенце, където да се сгушим в своя уют. Преди да го сътворите, използвайте своя усет и направете план за разположението на зоните за отдих и развлечение. Използвайте въображението си и то ще ви подскаже какви мебели и декорации ще са най-подходящи за вашата градина.

НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ОРНАМЕНТИТЕ

След като решите какъв ще е стилът, който ще следвате в ексериора си, се опитайте да не смесвате стиловете и не прекалявайте с оргаментите. Понякога няколко съвсем обикновени финални щриха като един-два декоративни фенера, няколко саксии или пък градински камини, поставени на подходящите места създават перфектното настроение и продадат индивидуалност на вашето пространство. Не се страхувайте да съчетавате материали и цветове. Смело може да се впуснете в изследване на своята визия за ексетриор, като се доверите на различните оригинални варианти за вашата градина на vidaxl.bg.

декор за градината

ПЪЛНА ХАРМОНИЯ

Обърнете внимание на стила на градинските мебели. Няма нищо по-красиво и оригинално от това да декорирате своя външен кът с удобно кресло, хамак или люлеещи се столове. Може да избирате измежду всякакви текстури и стилове, според визията, която следвате в екстериора си. Добавете и малка масичка, на която да сложите своето кафе, книга или коктейл, и вече сте постигнали пълна хармония.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA