Nespresso Vertuo – кафе изживяване на друго ниво

Ася Иванова
Ася Иванова 28 септември 2023

Фотография: PR

Кафето е специален ежедневен ритуал, който заслужава повече грижа и внимание. Да забавите темпото и да се насладите на една гореща ароматна напитка преди тежкия работен ден, е наслада, която е жизнено важна за всеки от нас.

Световният ден на кафето – 1 октомври, наближава и е моментът да издигнем специалния ритуал на друго ниво. А новата машина Vertuo на Nespresso ни дава възможност да се възползваме от безкрайни опции за приготвяне на разнообразни кафе напитки, съчетани в един мултифункционален уред, създавайки кафе, което отговаря на всяко настроение, вкус или време от деня.

Nespresso Vertu

ЗА ВСЕКИ ВКУС

Nespresso Vertuo предлага висококачествено кафе в различни размери, според нуждите на всеки от нас рано сутрин. Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml). И имаме възможност да избираме сред 34 разнообразни бленд опции за кафе капсули, според нашите предпочитания. Капсулите в четири различни размера са съобразени с диапазона от размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури качествено кафе изживяване. Независимо от повода Nespresso Vertuo е неизменна част от всекидневния ритуал на наслада от малките мигове удоволствие.

ПЕРФЕКТЕН ЗАВЪРШЕК С ПРАВИЛНИТЕ АКСЕСОАРИ

Всяко кафе заслужава набор от елегантни и стилни аксесоари Vertuo. Колекцията включва чаши за кафе с изтънчен дизайн, подходящи  както за студени, така и за горещи напитки, лъжички, термочаши за път Nespresso и дозатори за капсули, които са неизменна част от колекцията на всеки отдаден почитател на ароматната напитка.

Nespresso Vertuo

С ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

Nespresso се грижи за опазването на природата с всяка чаша кафе. Именно това стои в основата на всичко, което Nespresso прави и го приема като траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий - материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата, като същевременно щади максимално природата. И не само това! Всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира излишната консумация на енергия и общия въглероден отпечатък.

Ние отиваме за едно ароматно кафе, а вие?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA