L'Oreal Paris отпразнува красотата, силата и любовта с гала вечеря в Белград

Йоана Петрова, Славена Вътова, Мирела Илиева, Благомира Василева, Антония Германова, Диана Великова и GRAZIA бяха българските представители.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 ноември 2023

Фотография: Бранко Коляич

Имахме удоволствието да прекараме последните дни на октомври в Белград с Йоана Петрова, Славена Вътова, Мирела Илиева, Благомира Василева, Антония Германова и Диана Великова, за да се присъединим към първата вечеря на L'Oreal Paris, посветена на женските сила и солидарност.

По време на специалното събитие всички отправихме послание за любов и подкрепа, подчертавайки ясно значението на усещането за специалност в иначе стресиращите и динамични обстоятелства.

L'Oreal Paris

Медийни представители и посланици на бранда от България, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Словения се събрахме в аристократичната атмосфера на Salon 1905 за вечер, изпълнена с музика от Марк Луис, вкусна храна, настроение, но преди всичко - бляскаво отношение към живота. 

L'Oreal Paris

"Да имам възможността да кажа "Аз го заслужавам" представлява най-дълбоката форма на любов към себе си. Това означава да се грижа за себе си и най-съкровените си нужди. Това означава, че съм достатъчна. Че заслужавам да се чувствам добре в кожата си, да се изразявам свободно въпреки понякога забързаното и стресиращо ежедневие. Казвам си го, когато имам нужда да се завърна към моя център, ядрото на моята женска сила, или когато искам да се поглезя след добре свършена работа, защото често забравяме да се възнаграждаваме за това", споделя Мирела.

L'Oreal Paris

L'Oreal Paris

Себастиен Оберт, генерален мениджър на отдела за потребителски продукти в L'Oreal Adria-Balkan, също подчерта този важен момент. "Радвам се, че всички сме тук с една и съща цел, а именно да отпразнуваме красотата, борбените жени, силата и любовта. Нашата мисия е не само да произвеждаме качествени продукти, които са достъпни за всички, но и да дадем възможност на жените да вярват в себе си, да подкрепим заедно феминизма и многообразието."

L'Oreal Paris

Важността на себеприемането беше важна част и от уводните думи на водещата Кристина Раденкович. "Вярвам, че съм стойностна, красива и силна, независимо от очакванията и стандартите на другите! Когато аз съм добре, всички около мен са добре. Ние сме уникални и специални по свой собствен начин. Всички наши недостатъци и добродетели ни учат, че разнообразието е необходимо и укрепва женската ни сплотеност, но да не забравяме и нашите поддръжници от мъжки пол, които ни обичат точно такива, каквито сме."

Ние пък използваме момента да благодарим на нашите приятели от L'Oreal Paris за специалното отношение, за прекрасната вечер, както и за това, че правят светът не само по-красив, но и много по-добър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA