Включете се в екзплозивно приключение с "Аргайл: Супершпионин" и спечелете награди

Трилърът тръгва по кината на 2 февруари.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 януари 2024

Фотография: Форум Филм

Режисьорът на култовите Шут в г*за! и поредицата Kingsman Матю Вон отново отприщва развинтеното си въображение и ни кани на незабравимо киноприключение с експлозивния, размиващ границите на реалността и поразяващо остроумен трилър Аргайл: Супершпионин.

Аргайл: Супершпионин

Аргайл: Супершпионин

Филмът ни среща с авторката на поредица шпионски романи - Ели Конуей, която обожава да си стои у дома, пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната ѝ книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото.

Аргайл: Супершпионин

Аргайл: Супершпионин

Тя е принудена да се впусне в шеметна надпревара по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг. Компания й прави незаменимия ѝ спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън.

В лентата ще се срещнем със звезди от ранга на Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и други.

Аргайл: Супершпионин

Режисьор на филма е Матю Вон (Звезден прах, Шут в г*за!, Х-Мен: Първа вълна, поредицата Kingsman), а сценарият е на Джейсън Фюкс (Жената чудо), по романа на Ели Конуей. Продуценти са Матю Вон, Адам Болинг, Джейсън Фюкс, Дейвид Рийд. 

Аргайл: Супершпионин

Вон е категоричен, че новата му продукция е забележителен екшън, много хумор и вълнуваща история, която е "най-невероятния и оригинален шпионски сюжет от написването на романите за Джеймс Бонд на Иън Флеминг през 50-те".

С приятелите ни от Форум Филм ви предоставяме възможността да се впуснете в приключението с Аргайл и компания, раздавайки филмови награди - двоен билет за филма Аргайл: Супершпион и книга "Аргайл" на изд. "Колибри".

Аргайл: Супершпионин

За да се включите в играта, открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт, изпълнете условията под него от 31 януари до 4 февруари включително и стискайте палци да изтеглим вас като победители след 10:00 ч. на следващия ден.

Запознаваме се с легендарния Аргайл: Супершпионин на 2 февруари само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA