Диджей Вика: 84-годишната звезда на варшавската сцената

Новият HBO Original документален филм "Диджей Вика" вече е достъпен в HBO Max.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 януари 2024

Фотография: HBO Max

Вика е харизматична 84-годишена дама, диджей и истинска звезда на варшавската клубна сцена. Всяка cедмица тя пуска музика на различни партита в Полша и в Европа.

Сблъсквайки се с хода на времето, Вика повтаря, че възрастта е само число и вдъхновява другите да живеят пълноценно. Именно нейната история ще проследим в новият HBO Original документален филм "Диджей Вика", който вече е достъпен в  HBO Max.

Диджей Вика

Полският режисьор Агнешка Звифка проследява живота на Вика и нейните размисли за хубавите и тъжните страни на живота, по пътя на неизбежното остаряване. Въпреки енергечността й, здравето ѝ започва да напомня за годините и 84-годишната жена вече не може да отрече, че времето тече. Ще намери ли тя смисъл в споделянето на радостта от живота с други възрастни хора, които насърчава да живеят живота си пълноценно или ще предпочете компанията на по-младите?

Диджей Вика

"Диджей Вика" е сладко-горчив портрет на една жена, която възнамерява да празнува живота до самия му край, истинско вдъхновение както за поколението с посребрени коси, така и за тези, на които зрелостта предстои.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA