Разплитаме мрежа от тайни с "Мадам Уеб" и раздаваме кинонагради

Изпълненият с напрежение, екшън и обрати франчайз е по кината от 16 февруари.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 февруари 2024

Фотография: Форум Филм

От 16 февруари се впускаме в едно екшън приключение, изпълнено с обрати и неочаквани истории. Мадам Уеб ще ни запознае с историята на една от най-енигматичните героини от комиксите на Марвел.

Филмът е част от популярната Спайдър-мен вселена на Сони, но излиза от рамките на традиционното супергеройско развлечение за големия екран и преобръща до болка познатите жанрови тропи, като наред с визуалния спектакъл предлага напрегнат психологически трилър с вълнуваща драматична история и пълнокръвни герои.

Мадам Уеб игра

Мадам Уеб ни среща с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете Петдесет нюанса сиво, Суспирия, Изгубената дъщеря) – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще. 

Мадам Уеб игра

Мадам Уеб игра

Режисьор на Мадам Уеб е С. Дж. Кларксън, сценарият е дело на Мат Сазама, Бъргк Шарплес, Клеър Паркър и С. Дж. Кларксън. Продуцент е Лоренцо Ди Бонавентура, а в ролите са Дакота Джонсън, Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс, Адам Скот и др.

Мадам Уеб игра

С приятелите ни от Форум Филм ще предоставим на двама от вас възможността да се потопят в спиращото дъха приключение с Мадам Уеб, като им подаряваме двоен кинобилет за филма. За целта открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт и изпълнете условията под него до 15 февруари включително. Победителите ще изтеглим и обявим след 9 часа на следващия ден.

Мадам Уеб свързва всички от 16 февруари само в кината, 4DX и IMAX, а най-нетърпеливите фенове ще имат възможност да прекарат един по-нестандартен Свети Валентин в компанията на любимата ясновидка от комиксите на специална предпремиера на 14 февруари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA