Посрещаме Денят на влюбените с "Боб Марли: One Love"

Филмът тръгва предпремиерно от днес, само по кината.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 февруари 2024

Фотография: Форум Филм

В Деня на влюбените няма по-подходяща компания от посланика на любовта и мира Боб Марли и биобрафичната лента Боб Марли: One Love, която тръгва предпремиерно от днес само в кината.

Филмът празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство.

Боб Марли: one love

За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, Боб Марли: One Love гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Боб Марли: one love

Чрез архивни кадри, интервюта с близки и приятели и вълнуващи изпълнения ново видео зад кадър ни представя огромното влияние на Марли върху музиката, културата и света като цяло. Кадрите разкриват част от съвместните усилия, благодарение на които историята на Боб Марли оживява на големия екран, и ни представя лични семейни дискусии и разкази на снимачната площадка, които напомнят, че творчеството на краля на регето продължава да вдъхновява и обединява хората от различни поколения, преодолявайки границите на расата, националността и вероизповеданието. Непоколебимият му стремеж към обич, разбирателство и социална справедливост са в центъра на продукцията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA