"Аквамен и изгубеното кралство" с премиера по HBO Max

Може да гледате лентата с Джейсън Момоа от 27 февруари.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 февруари 2024

Фотография: Warner Bros. Pictures

Джейсън Момоа отново превзема HBO Max, този път с лентата "Аквамен и изгубеното кралство". Филмът на Warner Bros. Pictures ще е наличен за гледане на стрийминг платформата от 27 февруари.

Аквамен и изгубеното кралство

След като не успя да победи Аквамен първия път, Черната Манта, все още воден от желанието си да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо, за да свали Аквамен веднъж завинаги. Този път Черната Манта е по-страшен от всякога, притежаващ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злокобна сила. За да го победи, Аквамен е принуден да се обърне към брат си Орм, бившия крал на Атлантида. Двамата ще трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството на Аквамен и света от необратимо унищожение.

Аквамен и изгубеното кралство

Джейсън Момоа отново е Артър Къри/Аквамен, който балансира ролите си както на Крал на Атлантида, така и на нов баща. Патрик Уилсън е Орм, полубрат на Аквамен и негов враг, който обаче сега трябва да заеме позицията на негов съюзник. Амбър Хърд е Мера, кралицата на Атлантида и майка на престолонаследника. Яя Абдул-Матийн II е Черната Манта, решен повече от всякога да отмъсти за смъртта на баща си, като унищожи Аквамен, семейството му и Атлантида. А Никол Кидман е Атлана, яростен лидер и майка със сърце на воин. Също така Долф Лундгрен се завръща като крал Нерей, а Рандал Парк като д-р Стивън Шин.

Режисиран от Уан, "Аквамен и изгубеното кралство" е продуциран от Питър Сафран, Уан и Роб Кауан. Изпълнителни продуценти са Гелън Вайсман и Уолтър Хамада, а сценарият е на Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA