HBO разкрива истината зад най-големите скандали в шоубизнеса... и не само

Какво се крие зад тайния живот на Доналд Тръмп, Ар Кели, Джуси Смолет, Тед Бънди и Майкъл Джексън?

Ася Иванова
Ася Иванова 21 февруари 2024

Фотография: HBO

И този месец каталогът на HBO Max ни представя впечатляващи документални филми, които разкриват скандалните истини зад маската на много известни личности в света на шоубизнеса, политиката и не само.

Само споменаването имената на Доналд Тръмп, Ар Кели, Джуси Смолет, Тед Бънди и Майкъл Джексън, ни провокира веднага да потърсим оригиналните продукции за тях и да натиснем play.

"Доналд Тръмп: специална фалшификация"

Доналд Тръмп е една от най-противоречивите личности на планетата. Именно той става обект на разследването на експертите в първият от поредицата документални филми за известни личности, която можем да гледаме по стрийминг платформата HBO Max. Експертите разглеждат внимателно думите, действията и поведението на Тръмп. 

"Ар Кели: специална фалшификация"

Ар Кели  по HBO

Повече от две десетилетия музикалната суперзвезда Ар Кели се опитва да крие тайния си живот на сексуален престъпник. Нещата, които жертвите му разкриват, успяват да шокират дори най-върлите му почитатели. През 2022 г. той е осъден на 3 десетилетия в затвора. Всички се питат как е успял да бъде толкова прикрит. В документалния филм, посветен на него, експерти проучват детайлно интервютата с него, търсейки улики.  Лентата вече е налична за гледане в стрийминг платформата.

"Джуси Смолет: специален епизод"

Джуси Смолет по HBO

Преди няколко години Джуси Смолет заявява, че е бил нападнат на улица в Чикаго от маскирани лица, които го залели с неизвестна течност и затегнали въже около врата му, преди да избягат. Той е категоричен, че е нападнат заради неговите сексуалност и раса. Впоследствие се оказва, че това е лъжа, а актьорът, станал известен с ролята си в сериала "Империя", е наел двама мъже, за да инсценират нападението, тъй като бил недоволен от заплатата си в телевизионния сериал и искал да се издигне в кариерата. Всичко това излиза наяве, а светът е шокиран. Сега експерти разкриват всичко около случая в документалния филм, който вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

"Тед Бънди: специален епизод"

Тед Бънди по HBO

Тиодор Р. Бънди е един от най-известните серийни убийци в света. Той всява ужас през 70-те, когато в рамките само на 4 години успява да убие десетки жени в Съединените Щати. Той успява да омотае жертвите си, благодарение на чара и образоваността си. След като повече от десет години отрича да има нещо общо с убийствата, в крайна сметка признава, че е извършил 30 от тях. Но истинската бройка и до днес не е известна. Експерти анализират кадри от съдебната зала и разпити, за да разкрият как той успява да се крие от закона. Всичко това е заснето в специален документален филм, който ще е наличен на HBO Max на 22 февруари, от 22:30 часа. 

"Майкъл Джексън: специален епизод"

Майкъл Джексън  по HBO

Бил ли е Кралят на попа – Майкъл Джексън насилник на малки деца? Дълги години певецът е изправен пред сериозни обвинения. Много млади мъже разказват брутални подробности от преживяванията си в имението му "Невърленд" по времето, когато са били деца. Някои впоследствие отричат, други обаче твърдо застават зад думите си. Сега експерти анализират внимателно поведението му с помощта на кадри от интервюта и телевизионни изявления, а документалният филм за един от най-големите артисти в света на музиката, може да бъде видят по HBO Max на 29 февруари, от 22:30 часа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA