МОЛЕЦ и турнето, което всички чакахме

Поредицата от спектакли ще завърши през ноември в София.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 март 2024

С бурния успех от 4 спечелени награди от БГ Радио и последното турне през 2023 г., което събра над 20 000 души, група МОЛЕЦ са подготвили ново, неочаквано пътешествие.

През 2024-та Крис и Юли ще представят най-амбициозния си спектакъл досега. Двамата ще разкрият един изцяло нов звук. Турнето ще представи три нови музикални вселени, които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях.

Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в "Античен театър" Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в "Летен театър" Варна, а грандиозният финал ще настъпи в зала "Арена София" на 21 ноември.

група Молец

"Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак "Мед" началото на 2021г. Помня, че един от коментарите под песента беше "Кога ще пълните Арената?" Ето, че 3 години по-късно вече има и дата", каза Юли от МОЛЕЦ. "Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност.  Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!", допълва Крис.

Билети за спектаклите са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA