Джъстин Хартли се завръща със "Следотърсачът"

Разберете кои са най-новите сериали, които можем да гледаме по STAR Channel през април.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 март 2024

Фотография: Artwork © 2023 CBS Broadcasting Inc.

Джъстин Хартли, по който всички въздишахме в комедията "Палави мамчета", се завръща на екран със сериала "Следотърсачът".

Хартли влиза в ролята на Колтър Шоу, вълк-единак и експерт по оцеляване. Той пътува из страната със стария си кемпер и използва специалните си умения, за да помага на правоприлагащите органи и на частни лица да разкриват престъпления, да разрешават мистерии и да откриват изчезнали лица. Последният му случай обаче променя всичко.

Премиерата на новия сериал на STAR Channel ще бъде на 1 април, от 22 часа и всеки понеделник ще можем да гледаме поредна порция приключения. Продуцент е Кен Олин, а в ролите освен Хартли, ще видим още Робин Уайгърт и Аби МакЕнани.

Клонинги: Ехо - сериал на STAR Channel

Фотография: © 2022 AMC Network Entertainment LLC. All Rights Reserved.

Но това не е всичко, което ни предлагат от STAR Channel през новия месец. От 9 април ще можем да гледаме първи сезон на "Клонинги: Ехо", като всеки вторник ще ни поднася нов епизод от историята на борбената номадка Луси, която се събужда две години по-рано в странна стая без спомен за това как се озовала там. Оттогава тя бяга, без никаква представа коя е и откъде е дошла.

Сериалът е базиран в света на забележителния сериал "Клонинги" и изследва научната манипулация на човешкото съществуване. Поредицата проследява група жени, които си проправят път една към друга и се впускат във вълнуващо пътешествие, разплитайки тайната на своята идентичност и разкривайки завладяваща история за любов и предателство.

В ролите ще видим Кристен Ритър, Кийли Хоус, Аманда Фикс, Ейвън Джогия.

Маяк 23 - сериал на STAR Channel

Фотография: © Pharus, LLC 2023. All Rights Reserved

Само ден по-късно, на 10 април започва излъчването на "Маяк 23", който проследява историята на двама души - Астър и Хейлън. Техните съдби се преплитат, след като се оказват в капан в края на познатата ни вселена. Астър мистериозно се озовава при самотен пазач на маяк, на борда на неговия фар в най-тъмните кътчета на космоса. Между тях се разгръща напрегната битка на волята. Пазачът започва да се пита дали Астър е приятел или враг, тъй като съзнава че способността ѝ да прикрива плановете и мотивите си може да я превърне в страховит противник. Главните роли са поверени на Лина Хийди и Стефан Джеймс.

Морски тюлени - сериал на STAR Channel

Фотография: ©MMXIX CBS Studios Inc.SEAL Team ™ is a Trademark of CBS STUDIOS INC

"Морски тюлени" стартира своя трети сезон на 1 април. Военната драма проследява професионалния и личен живот на най-елитната част от военноморските тюлени, които тренират, планират и изпълняват най-опасните мисии, които една страна може да поиска от тях. В ролите са Дейвид Бореанас, Нийл Браун младши, Ей Джей Бъкли, Тони Тръкс.

Още едно продължение ни очаква. Четвърти сезон на обичаният сериал "Закрилникът" тръгва по STAR Channel от 18 април. В този изпълнен с екшън нов прочит на класическата поредица в главната роля влиза изключително талантливата Куин Латифа. Тя пресъздава образа на Робин, мистериозен бивш агент на ЦРУ, притежаващ широк набор от умения, нужни, за да защитава невинни хора, които отчаяно се нуждаят от помощ. Робин може на пръв поглед да изглежда като обикновена самотна майка, която отглежда своята дъщеря тийнейджърка, но когато съзре несправедливост, тя влиза в действие под прикритие като Закрилника – загадъчен пазител, който дава равен шанс на всички и носи справедливост на онези, които се нуждаят най-много от нея.

Изгубени - сериал на STAR Channel

Фотография: © 2004 Touchstone Television. All Rights Reserved

И една изненада от STAR Channel за всички фенове на хитовия сериал "Изгубени". От 15 април ще проследим от ден първи историята на всички оцелели след жестока самолетна катастрофа. Те са принудени да работят заедно, за да съхранят живота си на привидно безлюден тропически остров. В ролите ще видим любимите ни Матю Фокс, Еванджелин Лили, Джош Холоуей, Хорхе Гарсия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA