Започваме месеца с ретрограден Меркурий

Обърнете внимание на себе си и внимавайте с отношенията с околните.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 април 2024

Фотография: Pexels.com

Не на шега, първият ретрограден Меркурий за 2024 г. започва днес. Той ще продължи до 25 април и дори хората, които не се интересуват от астрологията, се плашат от този момент.

Този път Меркурий попада в Овени периодът ще е особено труден относно комуникациите, а опасността нещата напълно да се объркат е прекалено голяма. Затова до 25-ти бъдете внимателни в отношенията с половинката и с най-близките приятели. Подгответе се някои от тях да напуснат живота ви, думите да бъдат изгубени в превода и много караници да възникнат, без особена причина. Затова и бъдете внимателни с шегите днес. Има голяма вероятност да останете неразбрани. Също така, не приемайте нещата твърде лично.

Нека не забравяме, че се намираме в сезона на Овена, който е известен със своята пламенна, избухлива и страстна природа. Неговата енергия може да добави повече его, изблици на гняв, чувство на неудовлетвореност. Моментът е подходящ за преразглеждане на разговори, които биха могли да доведат до конфронтации. Забавете малко темпото и обърнете внимание на вътрешното си аз, премислете отношенията си с околните и подходете към тях с нова перспектива.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA