Емблематични герои от "Шантави рисунки" отиват на Олимпиадата

Бъгс Бъни и компания ще красят тематични олимпийски лицензирани продукти.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 април 2024

Забавлението и енергията на Бъгс Бъни и Looney Tunes се завръщат на сцената на Олимпийските игри с колекция от продукти, която въплъщава екипната работа и олимпийските ценности.

Warner Bros. Discovery Global Consumer Products започва сътрудничество с Международния олимпийски комитет (МОК) за създаването на нови световни олимпийски лицензирани колекции с участието на любимите герои от Looney Tunes ("Шантави рисунки").

Осем национални олимпийски комитета подписаха вътрешни договори за лицензирани продукти.

Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) обяви, че започва сътрудничество с Международния олимпийски комитет (МОК) при създаването на програма за потребителски продукти, която ще бъде пусната на международния пазар с участието на любимите на зрителите по целия свят Looney Tunes, с продукти, които ще се разпространяват от сега до 2026 г.

Шантави рисунки


Емблематичните герои на Looney Tunes, ще получат главните роли в серия от тематични олимпийски лицензирани продукти.

Освен това WBDGCP започва партньорство с националните олимпийски комитети на осем страни - Съединените американски щати, Италия, Австралия, Нова Зеландия, Полша, Испания и Мексико, за да създаде специфични за всяка страна артикули с героите на Looney Tunes за олимпийския ѝ отбор, както и стоки за параолимпийските отбори на Съединените щати и Бразилия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA