Огромна доза адреналин и кинонагради с "Каскадьорът"

Екшънът превзема големия екран от 26 април.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 април 2024

Фотография: Форум Филм България

Каскадьорът ни кани на експлозивна мисия, която ще ни държи на ръба на седалките през цялото време.

Лентата предлага зрелищен спектакъл и огромна доза адреналин с големите холивудски звезди Райън Гослинг и Емили Блънт в главните роли и бившият каскадьор Дейвид Лийч начело. Познаваме Лийч като режисьор на екшън хитовете "Атомна блондинка", "Дедпул 2", "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Убийствен влак" и продуцент на феномена "Джон Уик", "Никой" и "Брутална нощ", а това само по себе си предвещава успех.

Каскадьорът

Каскадьорът е вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те и разказва за Колт Сивърс (в чиято роля влиза Гослинг) - белязан от битки каскадьор, който излиза от бизнеса, за да се съсредоточи върху физическото и психическото си здраве. Скоро след това обаче е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно.

Каскадьорът

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?

Каскадьорът

Сценарият е дело на Дрю Пиърс, а в главните роли освен Гослинг и Блънт, ще видим още Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу.

Каскадьорът

С приятелите ни от Форум Филм ще ви потопим в спиращото дъха приключение, подарявайки два двойни кинобилета за филма. За да се включите в играта, открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт, изпълнете условията под него от 22 до 25 април вкл. и стискайте палци да изтеглим вас като победители след 10:00 ч. на следващия ден.

Каскадьорът търси силни усещания - от 26 април, само в кината, 4DX и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA