Fashion Recreation: 11 звездни дами пресъздават 11 образа, чиято история оставя следа

Празнуваме музите от историята до днес с изложба, музика и коктейли от Go Guide.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 април 2024

11 звездни български дами ще се превъплътят в образите на иконични жени като Одри Хепбърн, Марлене Дитрих, Фрида Кало, Ава Гарднър, Ета Джеймс, Шер за изложбата Fashion Recreation – пролетното събитие в чест на вечните музи.

В тази новя роля ще видим Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева. 

Изложбата с изумителните портрети на жените-вдъхновителки ще бъде открита на 18 април в ONE Gallery. Тази изложба – празник на женската сила, енергия и непреходност във времето – ще ни накара да си припомним, че в крехките тела на всички дами се крие онази магия, която кара жените от древни времена чак до днес да покоряват, побеждават и да оставят следа. Такава, която си заслужава гледането и определено предизвиква обичането. Следа-пламък!

Изложба Fashion Recreation

Това ще се случи благодарение на едни от най-добрите професионалисти в света на модата и красотата у нас. Магията зад кадър ще сътворят: стилист – Антония Йорданова, грим – Слав Анастасов, коса – Георги Петков. Те ще преобразят нашите музи, за да може да застанат пред обектива на ненадминатия Костадин Кръстев – Коко, а ти да видиш резултатите във вдъхновяваща изложба.

Освен изложбата, по време на събитието ще можеш да опиташ великолепни пролетни коктейли и да се порадваш на хубавото време под музикалната селекция на Sokrat Sokratov. Посрещаме с welcome drink, а на място те очакват още приятни изненади като лек стайлинг в специалния beauty кът.

Нямаме търпение, защото жените от миналото до днес са истинско и вечно вдъхновение. FASHION RECREATION предстои!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA