Преоткрийте детето в себе си с "Измислени приятели" и спечелете страхотни награди

Филмът ви очаква само в кината.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 май 2024

Фотография: Форум Филм България

Новият филм Измислени приятели е оригинално, трогателно и вдъхновяващо киноизживяване, което ни напомня за нестихващата сила на приятелството и ни разкрива истината, че детето, което някога сме били, все още е вътре в нас с всичките си фантазии, надежди и мечти. Повярвайте, за да го видите!

Измислени приятели - филм

Историята във филма ни среща с Бий (Кейли Флеминг) – малко момиче, което се опитва да се справи с трудностите на своето ежедневие след тежко житейско изпитание. Докато се сблъсква с перипетиите на порастването, се случва нещо необикновено – тя започва да вижда всички въображаеми приятели, забравени от своите вече пораснали деца. И какво прави с тази необичайна суперсила? Бий решава да се впусне в лудо приключение отвъд границите на въображението, за да събере отново тези причудливи герои с техните създатели.

Измислени приятели - филм

Измислени приятели - филм

Режисьор и сценарист на Измислени приятели е самият Джон Кразински, който познаваме като актьор, но и като режисьор на хитовата поредица Нито звук. Той се изявява и като продуцент наравно с Алисън Сийгър, Андрю Форм и Райън Рейнолдс.

Измислени приятели - филм

В главните роли са Кейли Флеминг, Райън Рейнолдс, Фиона Шоу, Емили Блънт, Фийби Уолър Бридж, Луис Госет младши, Джон Кразински, Мат Деймън, Стив Карел, Акуафина и др.

игра Измислени приятели

Ако и вие искате да се потопите в това страхотно приключение, с приятелите ни от Форум Филм България сме подготвили оригинални награди от филма - 2 комплекта от приятелски гривни тематични стикери, както и 2 комплекта детски таблет и стикери.

игра Измислени приятели

игра Измислени приятели

игра Измислени приятели

Условията, наградите и всички подробности около играта ще откриете на официалната ни Facebook страница. Крайният срок за участие е до 23 май включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Най-истинските Измислени приятели ни очакват само в кината. Озвучен на български език.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA