Блейк Лайвли се завръща с "Никога повече"

Отправете се на разтърсващо и емоционално пътуване с новата лента, която излиза на екран на 9 август.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 май 2024

Фотография: Форум Филм България

Блейк Лайвли се завръща на големия екран с дългоочакваната романтична драма по едноименния бестселър на Колийн Хувър - Никога повече. Нейн партньор в лентата е не по малко обичаният Джъстин Балдони.

Това е първата киноадаптация на противоречивата книга, която предизвика бурни реакции заради безкомпромисното и проницателно представяне на домашното насилие и силата на жертвите му, и обещава суров и автентичен портрет на любовта, саможертвата и себепознанието.

Никога повече

От 9 август, само в кината, се подготвяме за разтърсващо и емоционално пътуване с Никога повече. Историята ни запознава с Лили Блум (Лайвли) – борбена млада жена, решена да си проправи нов път и да започне живота си отначало в Бостън въпреки сенките на миналото. Стремежът на Лили да започне собствен бизнес се преплита със съдбата, когато тя среща харизматичния неврохирург Райл Кинкейд (Балдони).

Между двамата се разпалва страстна любовна връзка, но със задълбочаването на отношенията им героинята открива отражението на проблемната история на родителите ѝ в собствения си романс. Точно когато Лили си мисли, че е намерила щастието, което търси, миналото чука на вратата под формата на първата ѝ любов – Атлас Кориган (Брандън Скленар). Докато старите емоции се появяват отново, а противоречивите чувства бушуват, тя трябва да отговори на най-важния въпрос "По-лесно ли е да останеш или да си тръгнеш?".

Никога повече

"Мисля, че Джъстин Балдони и Блейк Лайвли имат всичко необходимо, за да вдъхнат живот на героите и нямам търпение за филма", казва Хувър, определяйки актрисата като „мечтаната Лили." Тя допълва: „Когато написах образа на Лили, мислех, че е солиден и пълнокръвен, но Блейк придаде толкова много дълбочина и сложност на героинята, за които дори не подозирах."

Режисьор на романтичната драма е Джъстин Балдони (Непорочната Джейн, На пет стъпки от теб), а продуценти са Алекс Сакс, Джейми Хийт и Кристи Хол. В главните роли освен Блейк Лайвли и Джъстин Балдони, ще видим още Джени Слейт, Хасан Минхадж, Ейми Мортън и Брандън Скленар. По сценарий на Кристи Хол, базиран на книгата на Колийн Хувър.

Сблъскваме се с болезнени истини с Никога повече от 9 август само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA