Феновете на "Домът на дракона" могат да създадат свой герой

Дигиталният генератор на персонажи - "Развей флага" е вече достъпен за феновете по целия свят.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юни 2024

Фотография: WBD

Феновете на сагата "Домът на дракона" вече могат да създадат свой герой. Това ще се случи посредством дигитален генератор на персонажи, който вече достъпен за феновете по целия свят.

Всеки може да вземе страна в предстоящата битка Зелени срещу Черни, като създаде плакат със своя герой, изобразен във Вестерос, с цветовете на избраната от тях страна. Генераторът е достъпен тук до финала на сезона на 5-ти август. 

"Развълнувани сме, че успяхме да съчетаем любовта си към Вестерос с най-новите технологии, за да предоставим на феновете уникален начин да се потопят в атмосферата на сериала и да създадат няколко различни версии на себе си", каза Майкъл Хагос, старши директор, Creative Marketing, Max и HBO. "Като даваме шанс на зрителите да видят себе си (евентуално) яхнали дракон, ако желаят да изберат страна в конфликта Зелени срещу Черни, ние прехвърляме "битката" в социалните медии, предизвиквайки приятелски дебат и разпалвайки нашата уникално страстна фенбаза в световен мащаб, докато навлизаме в лятото на "Домът на дракона".

Домът на дракона - генератор

Как работи?

Отидете в сайта на "Развей флага", след това си направете селфи и изберете страна - зелена или черна. Използвайки тази информация, системата ще генерира ваш плакат като герой във Вестерос заедно с цветовете на избраната от вас страна. Добавете дракон към изображението с бутона "Add Dragon" или генерирайте друг плакат, като натиснете "Alter Yourself". След като сте доволни от резултата, изтеглете изображението и го споделете в социалните мрежи.

Това изживяване за феновете е инициирано от екипа за дигитални иновации на HBO и е създадено в партньорство с Media.Monks. Екипите използват напреднала технология, за да генерират зашеметяващи дигитални графики, като същевременно поддържат отличителната визуална идентичност на "Домът на дракона".

Втори сезон на "Домът на дракона" е с премиера на 17 юни в онлайн стрийминг платформата Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA