Посрещнете края на дните с "Нито звук: Ден първи" и спечелете супернагради

Премиерата на филма е на 28 юни само в кината, 4DX и IMAX.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юни 2024

Фотография: Форум Филм България

От 28 юни отново се пренасяме в зората на отчаянието и тишината с лентата Нито звук: Ден първи само в кината.

Смразяващата предистория надгражда феноменалния успех на предходните филми "Нито звук" и "Нито звук 2", които завладяха публиката по целия свят и получиха признанието на критиката за новаторския си подход към хоръра. Начело с Майкъл Сарноски (Pig), продукцията обещава да предостави същото спиращо дъха напрежение и завладяващ сюжет, които се превърнаха в отличителни черти на франчайза.

Нито звук; Ден първи

Нито звук: Ден първи ни пренася сред оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидетели на ужасяващите първи мигове от колапса на човечеството и потъването на света в тишина. Когато мистериозни създания със свръх-изострен слух завладяват града, мълчанието се превръща в единственото средство за оцеляване. В центъра на настъпилия хаос Самира (Лупита Нионг'о) влага цялата си смелост и енергия, за да надхитри смъртоносните същества, които безпощадно вилнеят в търсене на следващата си плячка...

Нито звук; Ден първи

Нито звук; Ден първи

Режисьор и сценарист на Нито звук: Ден първи е Майкъл Сарноски (Pig), по идея на Джон Кразински (Нито звук, Измислени приятели). Продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм, Брад Фулър и Джон Кразински, а в ролите са Лупита Нионг'о, Джоузеф Куин, Алекс Улф, Джимон Хунсу, Елиане Умохире и др.

Нито звук; Ден първи

Ако сте сред феновете на хоръра, то имаме изненада за вас. С приятелите ни от Форум Филм България сме ви подготвили награди от филма - оригинална машина за бял шум и оригинална чанта.

Нито звук; Ден първи - награди

Условията, наградите и всички подробности около играта ще откриете на официалната ни Facebook страница. Крайният срок за участие е до 27 юни включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Не издаваме Нито звук: Ден първи от 28 юни само в кината, 4DX и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA