Отправете се на топ секретна мисия с "Покажи ми Луната" и спечелете награди

Филмът със Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм излиза на големия екран на 12 юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 юли 2024

Фотография: Форум Филм

Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм се отправят на топ секретна мисия до Луната в новата лента Покажи ми Луната, която излиза по кината на 12 юли.

Филмът ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на "Аполо 11", като обещава да ни завладее със смесицата си от драматични обрати с високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар. Продукцията гарантира глътка свеж въздух, огромна доза забавление и за първи път ще обедини любимите ни актьори на големия екран.

Покажи ми Луната -филм

В Покажи ми Луната се запознаваме с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да "продаде" Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи.

Покажи ми Луната -филм

Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен. Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва...

Покажи ми Луната -филм

Режисьор на филма е Грег Берланти ("С любов, Саймън", "Такъв е животът"), сценарист – Роуз Гилрой, а идеята е на Бил Кирщайн и Кийнан Флин. Продуценти са Скарлет Йохансон, Джонатан Лиа, Кийнън Флин и Сара Шехтер. Актьорският състав включва Скарлет Йохансон, Чанинг Тейтъм, Уди Харелсън, Джим Раш, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Ноа Робинс, Колин Уудъл, Кристън Цубер, Доналд Елис Уоткинс и Рей Романо.

Покажи ми Луната - награди

Ако и вие искате да се потопите в това страхотно приключение, с приятелите ни от Форум Филм България сме подготвили оригинални награди от филма - бутилка и стрес топка. 

Покажи ми Луната - награди

Условията, наградите и всички подробности около играта ще откриете на официалната ни Facebook страница. Крайният срок за участие е до 11 юли включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Мисия Покажи ми Луната започва от 12 юли, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA