Жените ЧУДО с Гал Гадот

Нова документална поредица, продуцирана от "Жената чудо", разкрива историите на 6 забележителни дами

Невена Дякова
Невена Дякова 27 юни 2021

„Промяна с Гал Гадот", чиято премиера може да гледате днес от 22 ч. по National Geographic, е завладяваща документална продукция от изпълнителните продуценти: Гал Гадот, Джарон Варсано („Клеопатра"), носителката на „Оскар" Ванеса Рот („Право на наследство"), Тара Лонг от Entertainment One („eOne") и Раян Палота от RPC Films. Разказваща въздействащите истории на решителни млади жени от различни кътчета на света, които преодоляват препятствия и правят изключителни неща, продукцията напомня по оригинален начин вечната аксиома на живота, че независимо от трудностите винаги има надежда за промяна.

Жените ЧУДО с Гал Гадот

„Това са важни, въздействащи истории за смели жени, които проявяват състрадание, човечност и сила", твърди Гадот.

ПРОМЯНА с Гал Гадот представя вдъхновяващи жени от общности, белязани от насилие, бедност, травми, дискриминация, потисничество и природни бедствия. Въпреки всички перипетии и противно на очакванията, те намират сили да мечтаят, да се открояват сред тълпата, да изказват мнението си и да поемат инициатива.

GG678

National Geographic споделя историите на шестте смели жени, представени в поредицата:

1. След опустошенията на урагана Мария на остров Пуерто Рико, 19-годишна студентка се заема с мисията да осигури на бедстващите достъп до чиста и безопасна за пиене вода.

2. Психотерапевт от Халф Мун Бей, Калифорния, чиято сестра близначка е изгубила битката с COVID-19, намира в скръбта си порив за промяна и помага на други жени да се лекуват  чрез сърф терапия.

3. Tранс жена от Мемфис, Тенеси, която преди време е била бездомна, строи къщи за други транссексуални жени, останали без подслон.

4. Благодарение на магията на танца една балерина от най-опасния район в Бразилия е създала общност, която обещава по-добро бъдеще за младите момичета.

5. Състезателка по фигурно пързаляне руши бариери в спорта, като се посвещава на каузата да напътства и мотивира млади цветнокожи момичета както на леда, така и в живота.

6. Първата жена вожд на племе от крайбрежието на южна Луизиана се очаква да бъде и сред първите климатични бежанци в Съединените щати. Тя пази наследството на предците си, променя живота в общността си и води народа си към по-добро бъдеще.

GG90

"ПРОМЯНА с Гал Гадот" ще бъде излъчен по National Geographic в 172 държави на 43 езика. Не пропускайте!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA