Жените ЧУДО с Гал Гадот

Нова документална поредица, продуцирана от "Жената чудо", разкрива историите на 6 забележителни дами

Невена Дякова
Невена Дякова 27 юни 2021

„Промяна с Гал Гадот", чиято премиера може да гледате днес от 22 ч. по National Geographic, е завладяваща документална продукция от изпълнителните продуценти: Гал Гадот, Джарон Варсано („Клеопатра"), носителката на „Оскар" Ванеса Рот („Право на наследство"), Тара Лонг от Entertainment One („eOne") и Раян Палота от RPC Films. Разказваща въздействащите истории на решителни млади жени от различни кътчета на света, които преодоляват препятствия и правят изключителни неща, продукцията напомня по оригинален начин вечната аксиома на живота, че независимо от трудностите винаги има надежда за промяна.

GG12345

„Това са важни, въздействащи истории за смели жени, които проявяват състрадание, човечност и сила", твърди Гадот.

ПРОМЯНА с Гал Гадот представя вдъхновяващи жени от общности, белязани от насилие, бедност, травми, дискриминация, потисничество и природни бедствия. Въпреки всички перипетии и противно на очакванията, те намират сили да мечтаят, да се открояват сред тълпата, да изказват мнението си и да поемат инициатива.

GG678

National Geographic споделя историите на шестте смели жени, представени в поредицата:

1. След опустошенията на урагана Мария на остров Пуерто Рико, 19-годишна студентка се заема с мисията да осигури на бедстващите достъп до чиста и безопасна за пиене вода.

2. Психотерапевт от Халф Мун Бей, Калифорния, чиято сестра близначка е изгубила битката с COVID-19, намира в скръбта си порив за промяна и помага на други жени да се лекуват  чрез сърф терапия.

3. Tранс жена от Мемфис, Тенеси, която преди време е била бездомна, строи къщи за други транссексуални жени, останали без подслон.

4. Благодарение на магията на танца една балерина от най-опасния район в Бразилия е създала общност, която обещава по-добро бъдеще за младите момичета.

5. Състезателка по фигурно пързаляне руши бариери в спорта, като се посвещава на каузата да напътства и мотивира млади цветнокожи момичета както на леда, така и в живота.

6. Първата жена вожд на племе от крайбрежието на южна Луизиана се очаква да бъде и сред първите климатични бежанци в Съединените щати. Тя пази наследството на предците си, променя живота в общността си и води народа си към по-добро бъдеще.

GG90

"ПРОМЯНА с Гал Гадот" ще бъде излъчен по National Geographic в 172 държави на 43 езика. Не пропускайте!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA