Какво да гледаме в HBO Max през ноември?

Филми, сериали, риалити шоута - месецът изглежда обещаващо, ако съдим по актуалните предложения на стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2022

Фотография: Profimedia, HBO Max

Нe знаем за вас, но ние използваме всеки свободен момент да наваксаме с познати и непознати заглавия. И изглежда, че през ноември ще забравим за "Какво да гледам?" и ще се върнем към "Ох, f--k, какво да пусна по-напред?". Което е страхотно.

НЕ СЕ ТРЕВОЖИ, СКЪПА

С участието на: Флорънс Пю, Хари Стайлс, Крис Пайн, Оливия Уайлд

Нещастна домакиня от 50-те години на миналия век открива тревожна истина, докато любящият ѝ съпруг крие мрачна тайна. Сега е моментът да прецените сами дали мненията, породили полемика, са основателни. При всяко положение е задължително заглавие за месеца!

HBO Max

СОНИК: ФИЛМЪТ II

С участието на: Бен Шуорц, Идрис Елба, Джим Кери

Доктор Роботник се завръща с нов партньор, Нъкълс, и търси могъщ смарагд. Налага се Соник и Тейлс да осуетят плановете му, преди да е станало прекалено късно.

HBO Max

ХАРЕСАЛА СЪМ ТИ ТОВА

С участието на: Бес Амстронг, Ванеса Байер, Дженифър Луис

Вдъхновена от истински събития, тази забавна нова комедия проследява оцелялата от левкемия в детството Джоана Голд (Ванеса Байер), докато преследва мечтата си да стане водеща на телевизионен канал за домашно пазаруване. Зарязвайки етикета си "момиче с рак", тя се отдалечава от родителите си, започва връзка за първи път в живота си и се сприятелява със своя идол Джаки (Моли Шанън), харизматичната звезда на канала. Но когато една малка бяла лъжа пред шефа ѝ Патриша (Дженифър Луис) се превръща в голяма снежна лавина, Джоана открива, че да живее мечтата си идва с огромна цена.

HBO Max

ОФИСЪТ

С участието на: Стив Карел, Пам Бийзли, Джим Халпърт, Дуайт Шрът, Лесли Дейвид Бейкър

Не че има нужда от описание, но... Арена на действието в американската версия на популярния британски сериал е компания, търгуваща с офис консумативи, базирана в Скрантън, щата Пенсилвания. Използвайки същия псевдодокументален стил като популярния оригинал, поредицата разкрива тихото отчаяние, обхванало бедните души, принудени да работят под ръководството на регионалния мениджър Майкъл Скот. Комикът Стив Карел е великолепен в ролята на мъж, готов на всичко, за да се хареса на околните. Сляпо вярвайки, че е харесван от служителите си заради ведрия си характер и непринуденост, Майкъл не осъзнава, че всички, с изключение на странния загубеняк Дуайт, го мразят и презират. Междувременно Джим ухажва сгодената рецепционистка Пам, докато двамата се опитват да проумеят офисната политика и "хумора" на своя шеф.

HBO Max

ХАРЛИ КУИН

С гласовете на: Кейли Куоко, Лейк Бел, Алън Тудик

Хаосът и лудостта продължават в третия сезон на този хаплив и шумен анимационен сериал за възрастни. Завършвайки своето турне Eat. Bang! Kill., Харли Куин и Отровната Айви се завръщат в Готъм като новата двойка в злодеянията на DC. Заедно с техния екип - King Shark, Clayface, Frank the Plant, Харлайви се стремят да станат най-добрата версия на себе си, като същевременно работят за отдавна бленувания план на Айви за трансформацията на Готам в рай.

HBO Max

АНГЛИЧАНКАТА

С участието на: Емили Блънт, Кларан Хиндс, Рейф Спол, Тоби Джоунс, Том Хюс

Сюжетната линия звучи така. Илай Уип, пенсиониран разузнавач на Пауни, който иска да си върне наследството, среща Корнелия Лок, англичанка, която иска да отмъсти. Предопределени да пресекат пътищата си, те пътуват на север заедно. Щом Емили Блънт е замесена, we're in. /От 10 ноември/

HBO Max

СЕЛЕНА И ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ

Кулинарната поредица на Селена Гомес започна в началото на първата социална изолация, но на прага на четвъртия си сезон, изпълнителката на "Look At Her Now" изглежда готова за още нови рецепти и срещи с популярни готвачи. Ние сме готови да ги проследим. /От 10 ноември/

HBO Max

ОСТРОВЪТ НА ИЗМАМНИЦИТЕ

Ники Глейзър е домакин на състезание за запознанства, различно от всяко друго. Наградата е 100 000 долара, три жени пристигат на тропически остров, а към тях се присъединяват 24 мъже. /От 24 ноември/

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ, ЗАЩОТО ВТОРИЯТ СЕЗОН НА "БЕЛИЯТ ЛОТОС" Е СТРАХОТЕН

HBO Max

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЦАРСТВОТО НА МЕЧТИТЕ

В центъра на тази съблазнително бляскава история са Бернар Арно и Франсоа Пино. Поредицата от четири епизода разказва златната ера на брилянтното майсторство, сътресението на пазара, съблазнителния лукс, развитието на империята LVMH, и стига не само до феноменалния растеж на "Кралството на мечтите", но и до този на кариерите на Арно, Пино и самата Анна Уинтур.

HBO Max

С ЛЮБОВ, ЛИЗО

Понякога в музиката се появява артист, който променя не само индустрията, но и културата като цяло. Lizzo е направила и двете. Това е пътешествието на суперзвезда-новатор, която показа, че е адски секси да бъдеш себе си. /От 24 ноември/

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA