Готови ли сте за Хелоуин?

Първи парад за Вси Светии в киноцентър "Ню Бояна".

Ася Иванова
Ася Иванова 02 октомври 2023

Фотография: Pexels.com

Тази година улиците на Ню Йорк в "Ню Бояна" ще се напълни с куп анимационни герои, чудовища и хора с причудливи костюми, защото Киноцентърът става арена за най-цветния и страшен фестивал за Хелоуин.

Децата и техните родители (а и не само!) ще могат да се забавляват с приятели по улиците на Ню Йорк, който ще бъде преобразен тематично и ще има забавления за всяка възраст. На място ще могат да се включат в хелоуински лов на съкровища, във филмов маратон на ужасите, който ще завърши с викторина и награди, в традиционната обиколка "Пакост или лакомство" или пък ще запечатат своята причудлива визия в специална хелоуинска фото будка. А най-добрите костюми ще бъдат наградени в различни категории – смешни, страшни, по двойки или фамилни.

Halloween party

По-малките деца ще могат да се насладят на специално магическо шоу, като преди това ще могат да получат специална рисунка върху лицето и съвсем да заприличат на любимия си герой. Те ще могат да се включат още в магическо училище, страшни танцови анимации и призрачни състезателни игри. 

Атракцията на празника е точно в 19 часа, когато по улиците на Ню Йорк тръгва Хелоуин парад, в който всички гости могат да се включат и да покажат празничните си костюми. 

Halloween party

Вечерта ще завърши с Shame Party. Емблематичното софийско DJ дуо, излизало на една сцена със Sonique, Ace of Base, East 17, 2 Unlimited, La bouche и Black Eyed Peas, ще превърне Студио 2 в киноцентъра "Ню Бояна" в дансинг. Музиката ще бъде именно онази, която харесваш от сърце, но те е срам да признаеш пред приятелите си, че тайно слушаш в колата – от Britney Spears до Макарена. Партито е гарантирано и гарнирано със зловеща декорация, сцена в средата на залата и възможност да се разходим из декорите, на които са снимани милион холивудски филми.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA