Даяна - нови разкрития от последните години на принцесата

Нови разкрития и ексклузивни интервюта с принцесата на народа в нова книга.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 ноември 2023

Фотография: Profimedia; Enthusiast

"Даяна. В търсене на любовта" е най-новата биография за принцесата на народа. Това е книга за последните години от живота на принцесата, написана от биографа, когото тя сама е избрала - Мортън.

Тя включва непубликувани подробности от записите на Даяна и Мортън, правени за предишната книга "Даяна. Нейната истинска история от първо лице". В нея ще откриете нови ексклузивни интервюта и неразказани истории, които не са включени в първата книга. 

Принцеса Даяна

Когато световноизвестната му биография "Даяна. Нейната истинска история от първо лице" е публикувана за пръв път, тя предизвиква медийна лудост и разтърсва из основи кралското семейство, дворцовата йерархия и цялото британско общество. След смъртта ѝ Мортън разкрива, че принцесата е сътрудничила за написването на книгата и сега световният бестселър е приет за единствената ѝ официална биография. И все пак, това не е била цялата история, не е и могла да бъде предвид обстоятелствата. 

Принцеса Даяна

В новото издание са включени фигури като някогашния любовник на Даяна - Джеймс Хюит, иконома ѝ Пол Бърел и прислужника на принц Чарлс Майкъл Фосет, които проговарят. Включени са и интригуващите коментари, които Даяна прави по време на записите с Мортън и които никога не са били публикувани, а те се оказват изключително важни с оглед на последвалите събития. Приятели, съветници и други приближени споделят много по-открито след смъртта ѝ, отколкото преди това. 

"Даяна. В търсене на любовта" у нас се издава от изд. Enthusiast.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA