Неповторимо приключение с "Патешки истории" от 22 декември

Новата страхотна анимация ни потапя в чудатите преживелици на семейство Малард.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 декември 2023

Фотография: Forum Film

Новата страхотна продукция на Illumination - Патешки истории, ни отвежда на незабравимо приключение, изпълнено със смях, любов и житейски уроци от утре, 22 декември.

Очарователните герои и тяхната уникална индивидуалност запленяват с лекота зрители от всички възрасти и ни поднасят перфектното семейно забавление по Коледа, когато искаме да си отдъхнем от Duck a l`Orange и тежките трапези.

Анимацията ни потапя в чудатите преживелици на семейство Малард, където перата хвърчат, а вълненията бушуват, докато те са в разгара на една истинска одисея. Татко Мак е напълно удовлетворен от спокойната идилия, която царува на езерото им в Нова Англия, и си представя бъдеще, в което цялото семейство ще плава там необезпокоявано през живота.

Патешки истории

Мама Пам обаче е готова да разтърси нещата, тя копнее за приключения и няма търпение да разкрие чудесата на света на двете си патета – готиния тийнейджър Дакс и малката темпераментна Гуен. Съдбата се развихря и всички се отправят на едно неповторимо и незабравимо приключние.

Патешки истории е по сценарий на Майк Уайт, носител на награда "Еми" за създаването на Белият лотос и сценарист на Рок училище, и е режисиран от Бенджамин Ренър (Ърнест и Селестин, Голямата лоша лисица и други истории). Продуцент е основателят и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA