HBO подновява "Позлатената епоха" за сезон 3

Започват снимките на новите епизоди на историческата драма.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 декември 2023

Фотография: HBO

Дни след финала на втори сезон, сериалът "Позлатената епоха" се завръща за трети в стрийминг платформата на HBO.

Финалът на втори сезон беше излъчен миналия уикенд и всички епизоди вече са достъпни за гледане в HBO Max. Общата гледаемост на последните епизоди нарасна за седмици, в които се излъчва, като кулминацията настъпи с последния епизод. Затова и от екипа на продукцията заявиха, че започват снимките за новия сезон.

"Ние сме толкова горди от постигнатото от Джулиан Фелоуз и семейството на "Позлатената епоха". От костюмите до дизайна на продукцията и изпълненията, шоуто завладява толкова много седмица след седмица. Заедно с нашите партньори от Universal Television ние сме развълнувани да продължим тази грандиозна история за трети сезон," заявява изпълнителният директор на HBO Франческа Орси.

Позлатената епоха HBO

Действието в "Позлатена епоха" започва през 1880 г., Ню Йорк, и обхваща "златните времена", период на големи икономически промени, на огромни богатства, спечелени и згаубени и ожесточено съперничество между стари и нови пари. Никъде това съперничество не е по-ярко изразено от Източна 61-ва улица в Горен Манхатън. Семейство Ръсел са изключително богати и амбициозни и решени на всичко, за да бъдат сред най-елитните кръгове на Ню Йорк. Но старото семейство ван Рейн-Брук, наследник на първите заселници от 1620 г., включващо младата Мариан и нейните лели Агнес и Ада, не приемат новобогаташите парвенюта. Как ще продължи историята, предстои да видим в новите епизоди.

"Има още много история за разказване с "Позлатената епоха". Радваме се, че HBO дава на феновете още един сезон на невероятния разказ на Джулиан Фелоус. Актьорският състав и екипът вложиха толкова много от сърцето и душата си в последните два сезона и ние сме толкова горди, че цялата тази упорита работа се отплаща с още един сезон... няма да искате да пропуснете това, което предстои," казва от своя страна президентът на Universal Television Ерин Ъндърхил.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA