Вдигнете адреналина с "Ferrari" и спечелете страхотни кинонагради

Новата продукция на неповторимия Майкъл Ман вече е в кината.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 януари 2024

Фотография: Форум Филм България

Филмовият сезон стартира с високоскоростно пътуване през легендарната история на Ferrari. Мащабната продукция форсира в сърцето и душата на марката и изследва страстта, иновациите и всеотдайността, които стоят зад нея от десетилетия.

Филмът е базиран на книгата "Ферари – мъжът, автомобилите, състезанията, машината" на Брок Йейтс. Историята ни отвежда в повратната за живота на Енцо Ферари 1957 г., когато империята му е заплашена от фалит, а личният му живот е напът да катастрофира челно. Междувременно жаждата за победа на пилотите му ги тласка до ръба, когато те се впускат в емблематичното, но коварно състезание Миле Миля – 1 000 мили през Италия. Състезание, което трябва да бъде спечелено на всяка цена.

Ferrari игра

Ferrari игра

Режисьор е неповторимият Майкъл Ман, който за пореден път ни представя история по възможно най-проницателния и завладяващ начин. Сценарият е дело на Трой Кенеди Мартин (Италианска афера). Оператор е Ерик Месершмит (Манк), а в ролите влизат неповторимите Адам Драйвър, Пенелопе Крус, Шейлийн Удли, Патрик Демпси, Джак О‘Конъл, Сара Гaдон, Габриел Леон и др.

Ferrari игра

Ferrari игра

С приятелите ни от Форум Филм България тръгваме на това неповторимо и скорострелно пътешествие, подарявайки двоен кинобилет за филма и копие от книгата "Ферари – мъжът, автомобилите, състезанията, машината" на издателство "Локус".

Ferrari игра

Открийте тематичния пост в официалния ни Instagram акаунт и изпълнете условията под него до 12:00 ч. на 10 януари. Победителите ще изтеглим и обявим още след 15:00 ч. на следващия ден.

Форсираме с Ferrari само в кината.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA