Джейсън Момоа тръгва "По широкия път" в HBO Max

От днес можем да гледаме кинематографичната поредица в стрийминг платформата.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 януари 2024

Фотография: HBO MAX

Съвсем наскоро любимицът на дамите - Джейсън Момоа, сподели, че няма собствен дом, а вече е ясна и причината. Екшън звездата се е посветил на новия кинематографичен документален HBO Original сериал "По ширoкия път", който го отвежда из познати и непознати места. 

Продукцията с участието на Момоа тръгва от днес в стрийминг платформата HBO Max. Епизодите са общо шест, а два от тях са вече налични.

Джейсън Момоа - По широкия път

Джейсън Момоа ни пренася в един свят на приключения и приятелства. Той ще се срещне с невъзпятите герои зад любимите ни развлечения и хобита - от занаятчии до производители на мотоциклети, от музиканти до спортисти. За него "главна роля" в сериала имат красотата на Съединените щати и хората, които го вдъхновяват. Именно затова и Момоа наскоро сподели, че няма собствен дом, тъй като в последните години и все на път.

Джейсън Момоа - По широкия път

Джейсън разкрива, че любовта му към пътуването му е помогнала да срещне редица уникални личности. Актьорът е прекарал не малка част от живота си, поемайки по безлюдни пътища, които го срещат с мъже и жени като тези, които виждаме в епизодите - хора в безкрайно търсене да променят живота около себе си. В контакт с онези, които споделят неговата любов и страст към занаятчийството, той изследва не само тяхното уникално майсторство и умения, но и търси начин да види света през техните очи.

Джейсън Момоа - По широкия път

Самият Момоа е създател на "По широкия път", както и ко-режисьор и изпълнителен продуцент заедно с Браян Мендоса и Кайл Уилър. Продуцент е Джейсън Мендоса, а изпълнителен копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.

Всяка седмица, от днес до 8 февруари, в HBO MAX ще бъдат налични по два нови епизода.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA