Весела Бабинова и Владимир Зомбори заедно в "Заклеваш ли се в децата?"

Премиерата ще бъде в две поредни вечери – на 6 и 7 февруари, в кино "Люмиер" в София.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 февруари 2024

Весела Бабинова и Владимир Зомбори стават двойка и на сцената в новата френска комедия "Заклеваш ли се в децата?".

Тя е психолог, той е юрист. Те са влюбена двойка, която една вечер се заклева, че ще си бъдат верни в следващите десет години, в името на децата си. Времето минава и краят на този "срок на вярност" наближава. А с него идват моментът за истината и отговорът на въпроса - колко тежи да кажеш "заклевам се". Докато се подготвят да преминат този крайъгълен камък и демонстрират чиста съвест, морал и благоприличие, съмнението и на двамата започва да прозира все повече. Пречупвайки морала по своя си начин, двойката влиза в една спирала от лъжи, от която излизането е почти невъзможно.

Весела Бабинова и Владимир Зомбори в Заклеваш ли се в децата

Премиерата на пиесата от Саломе Льолуш ще бъде в две поредни вечери – на 6 и 7 февруари, в кино "Люмиер" в София. На сцената ще видим още Лидия Василева и Даниел Кукушев. Режисьор е Крис Шарков, а сценограф - Ванина Цандева. Преводът е на Снежина Здравкова.

Весела Бабинова и Владимир Зомбори в Заклеваш ли се в децата

След успеха на "Това не го казвай!" с Теодора Духовникова и Захари Бахаров, това е втората пиеса на френската авторка Саломе Льолуш, която излиза на българската театрална сцена. И изборът не е случаен. Комедията вълнува със своята актуалност и с пикантното си чувство за хумор. Текстът е жив, изненадващ, интелигентен, а актьорите се надпреварват в един безкраен двубой на малки тайни и големи лъжи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA