Карла Гуджино и "Момичетата в автобуса" с премиера по HBO Max

Първите два епизода ще бъдат излъчени на 14 март.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 февруари 2024

Фотография: HBO Max

Оригиналният драматичен Max Original сериал "Момичетата в автобуса" с Карла Гуджино ще превземе ефира на HBO Max na 14 март. Тогава ще бъдат излъчени първите два епизода, като всяка следваща седмица до 9 май ще има по един.

Продукцията на Warner Bros. Television приканва зрителите да се отправят към предизборна кампания заедно с четири журналистки, всяка от които се различава по своя стил на отразяване и характер. Историята се фокусира върху Сейди Маккарти (Мелиса Беноист), журналистка, която романтизира отминалата епоха на отразяване на кампании и зарязва целия си живот, за да получи шанс да отразява борбата на кандидат за президент за вестник. Сейди се присъединява към автобуса и в крайна сметка се сближава с три конкурентки - Грейс (Карла Гуджино), Лола (Наташа Бехнам) и Кимбърлин (Кристина Елмор). Въпреки различията си, жените се превръщат в семейство с място на първия ред за най-голямата сапунена опера в града - битката за Белия дом. 

Момичетата в автобуса HBO

Сериалът е вдъхновен от опита на Ейми Чозик като политически репортер в предизборния автобус с множество кандидати за президент и мемоарната й книга от 2018 г. "Chasing Hillary".

Ролите са поверени на Мелиса Беноист, Карла Гуджино, Наташа Бехнам, Кристина Елмор, Брандън Скот, Грифин Дън, Марк Консуелос и Скот Фоли.

Момичетата в автобуса HBO


Ейми Чозик и Джули Плек са изпълнителни продуценти заедно с Рина Мимун, Грег Берланти, Сара Шехтер, Лий Лондон Редман и Маркос Сиега. Джеси Перец (Сестра Джаки, Офисът) е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод, а Беноист е продуцент. Сериалът е дело на Berlanti Productions в сътрудничество с Warner Bros. Television.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA