Потапяме се в романтиката с "Любов и чужди езици" по TLC

Най-новата романтична поредица е с премиера на 14 февруари от 21 часа.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 февруари 2024

Фотография: TLC

Трима американски мъже се впускат в епично приключение на тропически рай с 12 дами от 9 различни страни. Уловката е, че дамите не говорят и не разбират английски, а ергените не знаят и дума на техните езици.

Без общ език и без помощта на преводач, поредицата изследва как необвързаните, търсещи любов, се събират в опит да осъществят връзка. В "Любов и чужди езици" ще видим неподправени кадри на участниците в уникална среда за запознанства да прекарват време заедно с желанието да се опознаят.

Любов и чужди езици


"Като лидер в поредиците за любов и връзки, ние искахме да излезем извън познатия формат и да експериментираме в нов тип среда", каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks & TLC. "Любов и чужди езици" ще донесе онази въртележка от емоции, които нашата публика обича, когато нетрадиционните взаимоотношения прерастват в искрени чувства."

Любов и чужди езици

Без да могат да говорят един с друг и без помощта на преводач, младите мъже и жени трябва да разчитат на сетивата си по време на предизвикателствата и вдигащите адреналина групови срещи, за да се опознаят и да определят има ли привличане.

Дамите са от всякакви кътчета на света. Има представителки от Бразилия, Германия, Италия, Мароко, Япония, Колумбия, Франция, Южна Кореа и Боливия.

Любов и чужди езици

Въз основа на това, което научават един за друг, ергените ще водят дамите на срещи и ще открият как се превежда любовта, когато не се говори на един и същ език. Дали любовта ще преодолее езиковата бариера? Ще разберем, като гледаме "Любов и чужди езици" от 14 февруари от 21 часа по TLC.

"Любов и чужди езици" е продуциран от Sharp Entertainment, част от Sony Pictures Television, за TLC.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA