Щипка вкус към любимото ястие

Или тайната на съвременната жена в кухнята

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 03 септември 2019

Няма нищо, което може да се сравни с апетитния аромат и неповторим вкус на домашно приготвената храна. Примамливото ухание на подправки, в съчетание с любимите зеленчуци, са представата ни за перфектен неделен обяд и не само. Разнообразната и домашно приготвената храна е изключително важна за изграждането и поддържането на балансиран хранителен режим, а готвенето ни носи множество ползи. Какви ще попитате? Защо прекараните часове в кухнята да носят повече удовлетворение пред това да хапнете с приятели навън – все пак е доста по-лесно? Ще стигнем и до това.

Да тръгнем от по-далеч. Не вярвате, че все повече хора предпочитат сами да приготвят храната си? Днес дамите все повече се грижат за себе си и семействата си. Всяка работеща жена иска да осигури перфектното ястие на своето семейство и да спести време. Затова те предпочитат бързи и лесни рецепти, които да отговарят на високите им изисквания за балансирано хранене. MAGGI® Щипка вкус е неустоим завършек, който осигурява невероятния вкус на всяка гозба. Това е подправката, която с лекота превръща вкусното ястие в истински кулинарен шедьовър.

MAGGI

Разнообразната и прясна домашно приготвена храна е изключително важна за изграждането и поддържането на балансиран хранителен режим, а готвенето ни много положителни емоции.

Именно това са ползите от домашно приготвената храна – да ни даде истински вкус с естествени съставки, да ни сплотява с най-близките ни и не на последно място – да ни поддържа в добра форма, осигурявайки на тялото ни важни микро и макронутриенти. MAGGI® Щипка вкус съдържа познати и често използвани в българската кухня подправки. Направена с морска сол 58,5% и:  естествени съставки: изсушени зеленчуци 17% (морков 5.2%, лук 2%, пащърнак, целина), подправки 3.9% (магданоз, куркума, чесън на гранули, смлян черен пипер, къри, смлян пикантен пипер). Без добавени консерванти и оцветители. С подправката MAGGI® Щипка вкус, всяко ястие може да бъде сготвено с точните пропорции лесно, без да има нужда от отмерване на съставки и сложни изчисления, разчитайки само на една подправка в перфектната комбинация. Може да се използва за всяка чиния, както е подходяща и за барбекю.

Стремежът на MAGGI® е непрестанно да изненадва с нови продукти и идеи, за да предостави възможност за разнообразно и пълноценно хранене за цялото семейство и да насърчава готвенето у дома, което събира и обединява хората около масата. А най-щастливи от този факт са децата. Именно най-малките са тези, които се нуждаят от добър пример за това, колко важно е да се храним като семейство.

MAGGI

Следвайки тези тенденции, от MAGGI® искат да дадат на всеки, който държи на себе си и близките си, нещо ново. MAGGI® Щипка вкус е подправка, направена с естествени съставки, които познавате и вече използвате във Вашата кухня. Оптималната комбинация между подправки, зеленчуци, ароматни билки и морска сол в балансираната подправка придава страхотен вкус на всички ястия.

Над 120 години MAGGI® създава вкусна, качествена и достъпна храна с грижа за цялото семейство, като постоянно сe стреми да подобрява и развива своите рецепти, като представя различна и интересна перспектива за приготвяне на ястия от съвременната или традиционно българска кухня. В забързаното ежедневие балансираното хранене е от изключителна важност. MAGGI® преобръща цялостното разбиране за времето, прекарано в кухнята, и стойността на добрата домашно приготвена храна, създадена с познати и обичани съставки. С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и лесно за приготвяне, MAGGI® предлага голямо разнообразие от продукти, благодарение на които всеки може с лекота да сътвори впечатляващи кулинарни шедьоври, които да задоволят и най-взискателния вкус.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA