![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/32/32c2c4c5dede4497a32f62bb13641074.jpg?quality=85&404=default&v=02)
След като научихме повече за начина, по който кралското семейство отбелязва празниците, влизаме в кухнята на двореца, за да приготвим любимите коледни сладки на Кейт и Уилям. Предложението за сладкото изкушение идва директно от Instagram акаунта @theroyalfamily, който споделя рецептата от архивите на фамилията.
![0](/Content/ImagesDatabase/a7/a7b35f8c93c04fe686eb4d89aeb7c3ff.jpg?v=1&maxwidth=760&)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
360 г. пудра захар / 85 г. яйчени белтъци / 20 г. лимонов сок / 300 г. смлени бадеми / кората на половин лимон / 12 г. канела / ¼ ч.л. смлян карамфил
![0](/Content/ImagesDatabase/75/75981f4572e04aaf8dcbf455dd2e8187.jpg?v=1&maxwidth=760&)
1. Разбъркайте пудрата захар, жълтъците и лимоновия сок. Оставете 1/3 от сместа настрани, за да използвате по-късно за глазура.
2. Добавете останалите съставки към вече разбитите продукти, докато се получи гъста и кремообразна смес.
3. Размесете тестото и оставете да престои в хладилник поне за час.
4. След като извадите тестото от хладилника, разточете до дебелина 1 см. и отрежете в различни форми. Поставете сладките върху хартия за печене.
![0](/Content/ImagesDatabase/43/432c14ebbed041be944869ba8ba2acee.jpg?v=1&maxwidth=760&)
5. Печете в предварително загрята на 160 градуса фурна за около 12-15 минути. Най-добрият вариант за изпичане е само от долната страна, за да може горната част на бисквитките да остане бяла и лесна за украсяване. Бисквитките са готови, когато могат да се отделят от хартията без проблем.
6. Можете да ги съхранявате в херметичен контейнер до 2 месеца или да поднесете с кафето още днес.
7. Насладете им се! Весели празници!