КАКВО ЗАКУСВАТ ЗВЕЗДИТЕ? Рецептите на Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън и Джиджи Хадид

Любимите ни звезди разкриват храната, с която започват ... звездния си ден!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2020

Може да сме далеч от осъществяването на желанието си да бъдем като звездите, но не пречи да започнем със закуската. Признаваме, че по-надолу ще откриете много, МНОГО яйца, но и няколко доста вкусни предложения, които вашите любимци предпочитат рано сутрин.

ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН Любимката ни от "Приятели" признава, че има три варианта за закуска, които обича да приготвя според настроението си и продуктите в кухнята. "Понякога е смути от банани, череши, бадеми, какао на прах и всякакви други странни антиоксидантни неща, които не мога да си спомня - с бадемово мляко. Друг път просто пържа няколко яйца или пък прибягвам до овесена каша с ​​​​​​белтък, разбит в нея."

дженифър анистън

ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК Съпругът на Джесика Бийл закусва не веднъж, а цели два пъти на ден. Първото му хранене включва гофрети с фъстъчено масло, плодове и пържени яйца, а след като се върне от фитнес залата, където тренира поне 50 минути, зарежда умореното си тяло с твърдо сварено яйце или протеинов шейк. 

джъстин тимбърлейк

РАЙЪН РЕЙНОЛДС Типичната закуска на актьора се състои от 2 яйца, малко авокадо и 1 чаша овесени ядки с фъстъчено масло. Мъжът до Блейк Лайвли признава, че няма личен готвач, затова сам приготвя храната си, а понякога дори подготвя овесена каша за сутринта от предишния ден, за да може да е ready-to-go, в случай че реши да посети фитнеса по-рано от обикновено.

райън рейнолдс

КЕЙТ ХЪДСЪН Слънчевата актриса споделя, че всяка сутрин се събужда с кафе и зелен сок, и без желание да сложи храна в устата си. Тя обаче отлично знае, че закуската е важна и затова просто яде меко сварено яйце, варено точно 5 минути. "Най-любимото ми нещо на планетата", споделя тя в интервю.

кейт хъдсън

КРИСИ ТЕЙГЪН Обожаваме рецептите на Криси, неслучайно тя може да се похвали и с авторска готварска книга. Какво закусва? Две леко сварени яйца, пуешки бекон или свинска наденичка, наразяно авокадо и домати на скара. Тейгън признава, че Джон е майсторът на палачинките в къщата, но пък това не ѝ пречи да им се наслаждава с пресни плодове, винаги когато има такива.

криси тейгън

КАРЛИ КЛОС „Ако спя в собственото си легло в Ню Йорк, обичам да правя вкусни, скучни протеинови шейкове с шоколадов протеин на прах, бадемово мляко и банан или къпини", споделя супермоделът със своите фенове, редовно възхищаващи се на тялото ѝ. И как иначе!

карли клос

ДЖИДЖИ ХАДИД „Обикновено закусвам или пия кафе, преди да започна деня", признава Джиджи. "Обичам бъркани яйца, бекон и препечени филийки. Винаги пия портокалов сок и кафе." Просто, но вкусно. Ако това е тайната на перфектната фигура, всички към кухнята! 

джиджи хадид

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КАКВО ДА ХАПНЕМ, ДОКАТО СМЕ ПОД КАРАНТИНА?

НАЙ-БЪРЗАТА И ВКУСНА ШОКОЛАДОВА ТОРТА

ТОВА СА НАЙ-СЕКСИ ГОТВАЧИТЕ В СВЕТА!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA