Шоколадовото брауни със сладолед на Виктория Бекъм

Изключително вкусен десерт, който е в пълен синхрон с любимия коктейл на Пош Спайс.

Трудно ни е да си представим как Виктория Бекъм се вихри в кухнята, но с оглед на информацията, че Дейвид скоро ще има авторско кулинарно предаване, със сигурност не е изключено Пош Спайс собственоръчно да приготвя този десерт, който неведнъж е казвала, че обожава. Вероятно ще помислите, че това не е десерт, който бихте консумирали в горещите летни дни – само добавете топка ванилов сладолед и пресни плодове, и помислете пак!

https://www.instagram.com/p/B-hREd8JO8Y/

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ: 1 ½ ч.ч. разтопено масло / 2 ч.ч. захар / ½ ч.ч. какао на прах / 4 яйца / 1 ч.л. екстракт от ванилия или 1 пакетче ванилия на прах / 1½ ч.ч. брашно / ½ ч.л. бакпулвер / ½ ч.л. сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Разбъркайте заедно разтопеното масло, захарта и какаото. Добавете яйцата и ванилията, като бъркате непрекъснато, докато се получи гладка смес. Смесете сухите съставки и поетапно добавяйте към течните такива. Изсипете в леко намазнена тава и печете 20 до 25 минути в предварително загрята на 180˚ фурна. След изваждане от печката, изчакайте до пълното му охлаждане, нарежете на парчета и поднесете с гореспоменатите сладолед и пресни плодове. Voilà!

57

Препоръчваме да сервирате с любимия коктейл на Виктория, който също може да направите вкъщи. Достатъчно е да смесите водка, швепс и пресен сок от диня, да разбъркате добре и да добавите много, много лед.

ОЩЕ СВЕЖИ ИДЕИ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA