Магията на града понякога се крие в чаша кафе

Винаги сме оценявали високо малките моменти, които зареждат сетивата и цялостното ни съществуване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2020

Магията на града понякога се крие в чаша кафе

Ароматът на прясно приготвено кафе може да бъде сравнен с малко други истински удоволствия за сетивата. Каквото и да е вашето мнение, ние смятаме, че всеки ден започва по-приятно, посрещнат именно с чаша кафе. А свикнали да вървим в рутината, често забравяме, че най-хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваме.

Няма универсална истина, но вярваме, че понякога можем да намерим нови пътища, без да се налага да променяме ежедневните си маршрути. Нов момент в деня, нов начин на мислене или другa визия за нещата може да са напълно достатъчни, за да преоткрием скритото великолепие в познатата обстановка.

57

Такъв е светът на DAVIDOFF Café, където ароматното вдъхновение наистина носи магията на града. Просто защото тук не говорим за кафе, грабнато на път за работа или вкъщи, а такова, което ще изпием, усетим и припомняме с усмивка.

Вече повече от 500 години кафето свързва хора, страни и култури от различни краища на света, а продуктите на DAVIDOFF Café отдават почит на тази уникална способност. 

Всички продукти на марката са символ на съвременна елегантност, а философията на бранда винаги е била насочена не към самото кафе, а към начина на живот, удоволствието от него и стремежа към най-доброто качество, което откриваме в Espresso 57 и Rich Aroma.

487

Както при всички забележителни творения, красотата на Espresso 57 отеква в непретенциозността. Комбинацията с умерена интензивност, символ на стила на живот на модерния човек, дава възможност на всички да загърбим неприятните емоции и да открием удоволствието в малките моменти, които зареждат сетивата и цялостното ни съществуване.

87

Гамата Rich Aroma пък е хармонично и изящно съчетание, вдъхновено точно от вкуса към живота, както и абсолютно потвърждение, че балансът е ключът към удоволствието. Всяка глътка ни подканва да разкрием приятната композиция от изненадващи аромати и деликатен завършек, пред която просто не можем да останем безучастни.

654

Простата истина е, че DAVIDOFF Café създава една истинска приказка от омагьосващи вкусове и аромати за дълготрайно удовлетворение. Изкусителното ароматно кафе не само събужда сетивата, но и доставя едно поглъщащо преживяване. Искаме да попитаме - има ли нещо по-хубаво от това в студените дни, когато всичко е мрачно, студено и сякаш спряло, ние да се наслаждаваме на чаша топло кафе, погълнати от магията на града? Точно така, няма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA