Ултрасекси готвачът Франко Нориега, в който се вклюбихме от пръв поглед

Френският Vogue го обича, а искрено ни допада и на нас...

Силвия Канин
Силвия Канин 18 февруари 2021

Очарователен, красив и много секси. А, забравихме да споменем  и талантлив... Това е Франко Нориега, един от най-впечатляващите готвачи на света, поне според френското издание на Vogue.

Роден на 16-и януари 1989 година в Лима, перуанецът, който дълги години тренира плуване и дори представя страната си на многобройни световни състезания, решава да преследва мечтата да стане актьор. Тя го отвежда в Ню Йорк, където той се мести през 2007-а, за да следва актьорско майсторство и пеене в  American Academy of Dramatic Arts.

Кариерата на модел обаче застига сама Франко, който бива открит за света на модата от легендарния Марио Тестино. Профсионалните му ангажименти включват брандове като  Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Roberto Cavalli, Louis Vuitton и Hugo Boss.

Как се захваща с кулинарията ли? Тя винаги е била в кръвта му. Семейството на Франко притежава няколко ресторанта в Латинска Америка и преходът към готвенето за него идва много естествено.  През 2015-а той посещава International Culinary Center и знанията натрупани там прилага в своя youtube канал.

Франко знае колко е важно да използва визията си в плана си за успех и го прави повече от добре. Той решава да готви... гол! Франко сваля престилката и тениската си и показва перфектното си тяло докато забърква полезни и вкусни рецепти.

Наричат го "голия готвач". Интересният му подход, ако можем да наречем така идеята му да готви без дрехи, го отвежда в студитото на Елън Дедженеръс, Уенди Уилямс и още куп популярни предавания.

През 2016-а той открива първия си ресторант в Голямата ябълка. Името му е BABY BRASA. В Перу пък също има ресторант, който управлява сестра му. Една от последните новини около него е, че ще бъде съдия в мексиканското издание на кулинарния хит Master Chef.

 Ако искате да научите кои са най-секси инай-малко сески храните, какво е добре да ядем на първа среща и кое да избягваме, то видеото на Vogue Paris с участието на Шеф Франко Нориега е точно за вас! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA