Кафе у дома, но в сърцето на града

Coffee Fellows вече е на бул. "Витоша" 52. Готови да се срещнем там?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2021

Много хора остават изненадани, когато разберат, че Coffee Fellows е плод на немска концепция, но точно това е в основата на техния успех. Седалището на популярната верига се намира в Unterföhring, а висококачествените им кафе специалитети се предлагат в над 230 кафенета из Германия и Европа, като последната им спирка е именно България.

57

И понеже знаем, че сте любопитни, сигурни сме, че ще искате да опитате летните им специалитети, които звучат просто превъзходно - ледено капучино, ледено макиато, фрапиато, както и традиционно приготвените бейгъли с пуешко, авокадо, сьомга и сирена. В допълнение към първокласното вкусово удоволствие, Coffee Fellows привлича и с модерно и уютно обзавеждане, отговарящо на мотото „Чувствам се като у дома".

57

Coffee Fellows въплъщава принципите на устойчива политика за социална и икономическа отговорност. В основата на тяхната ценностна система е избягването на пластмасовите отпадъци - всички чаши, в които се сервира кафето, са 100% компостируеми и напълно биоразградими след 26 седмици.

Освен че компанията следва стриктно "зелените" стандарти за кафе индустрията и директно закупува зърна от местни производители в Танзания, със същата тази страст подкрепя и идеята за съзнателното хранене, която не означава отказ, а баланс.

57

С други думи, началото на деня винаги може да започне с многозърнест бейгъл, богат на фибри, прясно изцеден сок или шот от джинджифил, лимон, ябълка, портокал и куркума, а понякога да продължи с горещ шоколад, мъфин, брауни, торта и прясно изпечен кроасан. Хубавото е, че всичко това намира място в Coffee Fellows. Адресът е бул. "Витоша" 52. Ще се видим там.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA