Вкусна шоколадова торта без яйца и масло

Дотук с решението ми да ям по-малко количество сладко.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2021

Със сигурност имате съставките в кухнята си, оползотворете ги по най-хубавия възможен начин.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

1 ½ чаша брашно 200 г захар 5 с.л. какао  4 ч.л. бакпулвер • 2 ч.ч. бадемово (може и пълномаслено) мляко 3 с.л. олио 1 ванилия сладолед

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 TIKTOK РЕЦЕПТИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ УИКЕНД

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

1. Смесете брашното, захарта, какаото на прах и бакпулвера.

2. В отделна купа разбъркайте млякото, олиото и ванилията.

3. Добавете мокрите съставки към сухите и разбъркайте с дървена лъжица до получаването на хомогенна смес. Не продължавайте повече от необходимото.

4. Изсипете тестото в средна по размер тава и печете за около 40 минути в предварително загрята на 170 градуса фурна.

5. Може да поръсите с пудра захар, но ние съветваме да сервирате със сладолед.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA