![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/3f/3ffd393188ce4b9ba2585b37da891582.jpg?quality=85&404=default&v=02)
Въпросът "Какво да сготвя днес?" струва милион долара. Тази супа - също, макар продуктите за нея да изискват значително по-малко.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 4 с.л. масло • 1 глава лук • 4 с.л. брашно • сол • черен пипер • 400 г броколи • 2 ч.ч. пълномаслено мляко • 1 ч.ч. настърган чедър
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЛЕШКИ СТЕКОВЕ С КАФЕ, ЛЮТИ ЧУШКИ И СОС ЧИМИЧУРИ
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разтопете маслото и добавете лука. Гответе за около пет минути.
2. Прибавете брашното и не разбърквайте в рамките на минута, след това подправете със сол и черен пипер.
3. След като сложите и предварително нарязаните на дребно броколи, нека сместа заври. Намалете котлона и оставете за около 20 минути.
4. Докато изсипвате млякото, слагате настъргания чедър и още любими подправки (тук е моментът), пасирате старателно и сте готови да сервирате с още чедър и с много прясно изпечен хляб.
![57](/Content/ImagesDatabase/39/397745ba473c42e99c9ca7fa96dee0a0.jpg?v=1&maxwidth=760&)