И, моля, не забравяйте балончетата

Започваме с празничните случвания и смятаме, че е редно да ги полеем с блясък, очарование и изкусителен вкус.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 декември 2021

Празниците заслужават да бъдат отбелязани с радост и оптимизъм в компанията на най-близките ни хора. И в тази на вълнуващите балончета на най-обичаното шампанско.

Специалните предложения Moët & Chandon Impérial Brut и Moët & Chandon Rosé Impérial се предлагат в елегантна метална кутия с послание - ЩАСТИЕ!, РАДОСТ!, ЧЕСТИТА 2022!, НАЗДРАВЕ!, ЛЮБОВ!, УСПЕХИ!, което директно може да изберете и оставите под елхата.

57

Металните опаковки запазват съдържанието охладено до 2 часа, за да се насладите на перфектния вкус, а балончетата...

Те са неизменна част от историята на марката още от създаването ѝ през 1743 г. Елегантните и вълнуващи балончета изкушават Мадам дьо Помпадур, фаворитката на крал Луи XV, както и целият френски кралски двор по това време. В края на XVIII век Жан-Реми Моет, внукът на създателя на марката, си поставя за цел да сподели магията на шампанското с целия свят и така балончетата стават любими на мнозина.

Заслужава си изборът да бъде направен между добре познатото ви Moët Impérial (символът на марката) и романтичното Moët Rosé Impérial, като и в двете ще откриете отличителния стил на марката - ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост.

57

Moët Impérial Brut притежава интензивни аромати на цитруси и зелена ябълка с отличителна минералност, привлекателна сочност на круша и зряла нектарина, елегантни отлежали нотки на бриош и пресни ядки, галещи небцето фини балончета.

57

Moët Rosé Impérial пък има ярки, интензивни аромати на червени плодове (ягоди, малини, череши), сочен и стегнат вкус на праскова, свежи леки нотки на мента и отново тези изкусителни балончета. Ах, тези балончета! Нека посрещнем новата година в тяхна компания... Обещават, че ще бъде прекрасна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA