![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/ad/adbafca869aa4cb4b932b1c38005e202.jpg?quality=85&404=default&v=02)
Отвън този десерт е леко изгорял и дори горчив. Отвътре обаче е сладък, наситен с аромати и неустоимо кремообразен. Перфектното решение, ако сте пробвали всички варианти на чийзкейк досега.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 900 г крема сирене (по възможност по-меко) • 7 яйца • 320 г захар • 1 с.л. брашно • 200 мл. течна сметана • сладко от малини (ягодите също ще свършат работа)
ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАСЛЕНА ТОРТА С ЯГОДИ И ШАМПАНСКО
![57](/Content/ImagesDatabase/ab/abe06fde9c86457aa95432502f37d8fb.jpg?v=1&maxwidth=760&)
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разбъркайте всички съставки до постигането на гладка и кремообразна смес.
2. Печете в средата на предварително загрята (на 200°) фурна за 40-50 минути. Когато постигне достатъчно желания загар, може да го извадите.
Съвет: Или по-скоро предупреждение. Колкото и издут да изглежда десертът във фурната, не я отваряйте и не намалявайте градусите. Текстурата му ще се нормализира след изваждането.
Втори съвет: Внимателно се уверете, че центърът на десерта не е изцяло статичен и дори е леко течен. Това означава перфектно изпичане.
3. Оставете да се охлади на стайна температура за около час. След това приберете в хладилника и изчакайте поне 3 часа. Най-добре е да го консумирате на следващия ден.
4. Сервирайте със сладко. Добавете чаша шампанско отстрани!