Любимата салата на Дженифър Анистън запали TikTok

Трайфълът на Рейчъл може да остана оценен от Джоуи, но това кулинарно предложение e лично одобрено от Лиса Кудроу и Кортни Кокс.

Има два типа хора. Първите искат да пробват нещо различно при всяко хранене, а другите просто разчитат на добре познатото и се придържат към него.

Оказва се, че Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу са правили точно това на снимачната площадка на "Приятели".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 TIKTOK РЕЦЕПТИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ УИКЕНД

775

В свое интервю през 2010 г. екранната Моника Гелър разкрива, че Анистън е измислила рецепта за толкова вкусна салата още в самото начало на снимките, че до техния край 10 години по-късно, момичетата от попкултурния феномен са хапвали само и единствено нея за обяд.

С течение на времето въпросното кулинарно произведение става популярно във форумите като "салатата на Дженифър Анистън". И понеже потребителите в TikTok продължават да спазват неписаната традиция да съживяват стари попадения, новият viral тренд е именно приготвянето ѝ.

@themodernnonna

Jennifer Aniston Salad 🥗 Let me know what other celebrity salads you want to see in the comments ❤️

♬ Little Bitty Pretty One - Bobby Day

TikTok акаунтът @themodernnonna ни представя рецептата за въпросната салата, но с няколко авторски корекции - вместо нахут, момичето зад профила използва лимонов сок и зехтин.

Необходимите продукти са булгур, червен лук, магданоз, мента, шамфъстъци, нахут (по избор), фета сирене, лимонов сок, зехтин и сол.

Приготвянето също е просто. Сварявате булгура според указанията на опаковката. Нарязвате на дребно червения лук, магданоза, ментата и фъстъците, и ги смесвате в купа с булгура. Добавяте натрошеното фета сирене и подправяте на вкус с лимоновия сок, зехтина и солта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA