Answear дава различен (по-хубав) тон на лятото

Савина Николова, Мария Жекова и Линда Петкова избраха най-впечатляващите готварски снимки, а слънчевите предизвикателства продължават.

Верни на себе си и на своето нестихващо вдъхновение, Answear направиха лятото още по-вкусно с международния фотоконкурс Food. Art. Inspirations.

Стотици изкушения, бабини рецепти и лични увлечения заваляха към екипа на шопинг платформата буквално минути след оповестяването на регламента, а журито се състоеше от три удивителни жени, които със сигурност можем да кажем, че са оставили своя отпечатък в кулинарния живот на България.

Answear

Answear

Савина Николова, която участваше в Master Chef България и възроди любовта на софиянците към джелатото. Мария Жекова, която спечели Master Chef 2021 и избра планината пред града. Линда Петкова, която провокирана от дъщерите си, отваря своята безглутенова сладкарница Amelie Sweet Shop. Именно те насърчаваха потребителите с личните си истории и снимки от кухнята. От екипа на Answear споделят, че най-трудната задача обаче е била да изберат тримата победители.

Answear

Модната компания не спира дотук. Вече тече следващото издание на международния им фотоконкурс, този път под надслов Summerspiration! В него те ни предизвикват да покажем нашите любими летни моменти – на морето, в града, в планината, там, където се чувстваме най-свободни, най-много себе си.

Запечатай в снимка своето лято (или в няколко, защото можеш да участваш с повече от един кадър), тагни @answear_bg на нея и добави #summerspirationBG. Имаш време да се включиш в Instagram до 31.08. След това международното жури на Answear ще избере тримата късметлии, които ще спечелят голямата награда от 1500 лв. или една от двете допълнителните награди по 250 лева.

Answear

Answear

Първите две посланички на 6-ото издание на Summerspiration са Мона Гочев и Корнелия Жулиев. Те приеха да се гмурнат в това предизвикателство и да покажат любимите си летни активности. И двете заложиха на аутфити от Answear, като Мона провокира със смело съчетание на бански и спортни аксесоари, докато къмпингува на караваната със семейството си, а Корнелия подтиква да намерим начин за доставяне на удоволствие, дори да сме заклещени на територията на града.

Потопи се в прекрасните летни изживявания и покажи на Answear, че твоите кадри заслужават да спечелиш Summerspiration!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA