BMW рекламира роботизирана кола, идеална за секс занимания

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 02 октомври 2019

Във видео, публикувано наскоро в Twitter, немският автомобилен производител BMW, рекламиращ концептуалния си автомобил Vision iNext, твърди, че „наближават нови моменти на удоволствие”. Компанията BMW вярва, че автосексът ще бъде напълно обичайно явление при автомобилите, оборудвани с усъвършенстван автопилот.

Краткото видео (което по-късно изчезна от Twitter?!) показва двойка, която се целува и прегръща в салона на Vision iNext, а след това покрай тях минава полицейска кола.

Във видеото ние се срещаме с Ева и Лео - от момента, в който те за първи път се срещат в едно кафене, до проследяване как любовта им се разгръща на плажа и след това виждайки ги как стават интимни в своята елегантна самостоятелна кола Vision iNext.

Това е без съмнение първият път, когато автомобилна компания така открито рекламира възможностите, които се отварят за собствениците на робомобили.

Досега новите границите на възможното се свеждаха до почивка, четене, гледане на филми или разговори с други пътници, без да е необходимо да се концентрирате върху пътя.

Може би от BMW просто са имали смелостта да изразят онова, за което всички си мислят. Всъщност, ако водачът няма нужда да управлява автомобила, той може да си позволи да прави всичко. Включително секс.

BMW Vision iNext е концепцията на новия електрически кросоувър, който компанията планира да пусне от началото на 2021 г. BMW иска този модел на производство да стане водещ за компанията. Може би провокативната реклама със слогана „Мястото, където с лекота можете да правите всичко, което поискате”, ще допринесе за това.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA